Gay Gran Canaria

Gay Gran Canaria

Gran Canaria - een van Europa's meest Gay-populaire strandeilandbestemmingen. Verken Playa del Ingles, de beroemde duinen en het strand van Maspalomas.

Wat is er vandaag

Wat is er morgen

Gran Canaria

Over Gran Canaria

Het is geen geheim dat Gran Canaria een geweldige feestbestemming is en een fantastische allround plek voor Gayreizigers. Het nachtleven rond Maspalomas is behoorlijk berucht, vooral in het Yumbo Center waar je de meeste Gaybars vindt. Het Yumbo Centre is een walhalla voor het Gay-uitgaansleven, en je vindt er van alles, van berenbars tot poppaleizen. Gran Canaria heeft de reputatie leuk maar rommelig te zijn. Hoewel de realiteit een beetje anders is, hangt het echt af van waar je naar op zoek bent.

De hoofdstad van het eiland, Las Palmas de Gran Canaria, combineert historische charme met moderne levendigheid en biedt een boeiende mix van culturele bezienswaardigheden, winkelstraten en culinaire hoogstandjes. U kunt rustigere steden verkennen, zoals Puerto Morgan en Bahia Felize, waar de stranden minder druk zijn en het nachtleven minder bruisend is.

Als je op zoek bent naar een wilde Gayfeestvakantie, ga dan naar Maspalomas. Het is goedkoper dan Mykonos. Je kunt veel schaamteloos plezier hebben, mocht je daar zin in hebben. Het eiland herbergt de legendarische Maspalomas Pride, een jaarlijks spektakel dat bezoekers van over de hele wereld trekt voor een week lang feest van trots en eenheid.

Gay Gran Canaria - Travel Gay Gids

Nieuws en functies

Gran Canaria Evenementen

 • img

  Maspalomas Gay Pride 2024

  Bekijk Meer

  Do, mei 2

 • img

  Maspalomas Fetish Pride 2024

  Bekijk Meer

  za 5 okt

Gran Canaria Rondleidingen

Bekijk een selectie van tours op Gran Canaria van onze partners met gratis annulering 24 uur voor aanvang van je tour.

De beste ervaringen in Gran Canaria voor uw reisHaal je gids