Gay Taipei

Gay Taipei

Van mystieke warmwaterbronnen, fantastische Gaysauna's en bars tot dansfeesten van wereldklasse: de Gayscene van Taipei heeft het allemaal

Wat is er vandaag

Wat is er morgen

Taipei

Over Taipei

Temidden van torenhoge wolkenkrabbers en drukke markten bieden oude tempels en serene parken inzicht in een diepgewortelde cultuur. Navigeer door verschillende buurten, proef culinaire schatten en duik in een rijk tapijt van gewoonten en taal. Ga naar de levendige wijken Ximen en Zhongshan, waar een verscheidenheid aan Gayvriendelijke locaties op je wacht. 

De districten Ximen en Zhongshan, gelegen in het hart van Taipei, onderscheiden zich als de onofficiële Gayparadijzen van de stad. Hier is een verleidelijke reeks locaties te vinden die zich richten op elk facet van de queergemeenschap. Van chique bars en bruisende clubs tot serene en uitnodigende sauna's, deze wijken omarmen een volledig spectrum aan smaken en stijlen.

Na tientallen jaren stilletjes te hebben gesudderd als een broeinest van queercultuur in Azië, wordt Taipei nu beschouwd als de hoofdstad van het LGBTQ+-leven op het continent. Taiwan wordt beschouwd als het meest Gayvriendelijke land van Azië, en Taipei is, niet verwonderlijk, een fantastische reisbestemming voor Gay's. Ondanks deze sfeer van acceptatie zijn openbare uitingen van genegenheid ongewoon onder de hele bevolking. 

Gay Taipei - Travel Gay Gids

Nieuws en functies

Taipei Evenementen

  • img

    Taiwan LGBT Pride 2024

    Bekijk Meer

    vr 25 okt

Taipei Rondleidingen

Bekijk een selectie van tours in Taipei van onze partners met gratis annulering 24 uur voor aanvang van je tour.

De beste ervaringen in Taipei voor uw reisHaal je gids