Gay Guerneville

Guerneville staat bekend als de ‘Gay Riviera’ van Californië. Het is al sinds de jaren 70 een populaire plek voor Gay-verblijfplaatsen.

Over Guerneville

Guerneville is een kleine stad in Sonoma Valley. De permanente bevolking is minder dan 5000 en is omgeven door sequoia's en bossen. U kunt kiezen voor een glamping-ervaring en verblijven in een tent of hut in het bos. Je kunt dan naar Guerneville zelf gaan en de Gayscene ervaren. Wijnliefhebbers en fijnproevers zullen het hier goed doen. Als u uw wijnproeverij naar een hoger niveau wilt tillen, is Napa Valley gemakkelijk bereikbaar. Een geweldige keuze voor een Gay-verblijf in Californië, vooral als je vanuit San Francisco rijdt.

Guerneville werd een belangrijke bestemming voor Gaytoerisme in de jaren zeventig toen de LGBT + -bevolking van San Fransisco op vakantie ging in enkele van de onlangs geopende hotels en resorts in eigendom van Gay's. Tegenwoordig staat het gebied bekend als de Gay Riviera van Californië en is het een van de meest populaire locaties voor Gaytoerisme met reizigers van over de hele wereld die massaal naar de sequoiabossen trekken voor hedonistisch plezier en ontspanning.

Populaire Guerneville Hotels

Nieuws en functies Meer functies

Guerneville-rondleidingen

Bekijk een selectie van tours in Guerneville van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat je tour begint.

Uitgelichte locaties Voeg uw locatie toe