Gay Clearwater

Gay Clearwater

Clearwater is een stad in de buurt van Tampa Bay in Florida. Het heeft een paar Gaybars.

Clearwater

Over Clearwater

Clearwater is een kleine stad ten noordwesten van Tampa. Het heeft een aanzienlijke Gayscene in verhouding tot zijn grootte. Clearwater heeft een uitstekend Gayvriendelijk strand - de lentebrekers strijken in de zomer neer op het strand. Het strand is zeer goed onderhouden, waardoor het een van de meest populaire stranden van Florida is. Clearwater staat ook bekend als de thuisbasis van Scientology - het wereldwijde hoofdkantoor van de kerk bevindt zich in Clearwater.†ÒClearwater heeft ongeveer 361 dagen zon per jaar.

Clearwater is een van de meest Gayvriendelijke locaties in Florida en de stad zit vol met beeldschone Gaystranden, meerdere Gaybedrijven en talloze Gaybars en -clubs. Het middelpunt van de Gaygemeenschap van de stad bevindt zich rond het Grand Central District, waar Gayreizigers een overvloed aan opties voor Gay-entertainment en -plezier zullen vinden. Pride vindt plaats tijdens Clearwater's LGBTQ+ Pride Month, en er is het LGBTQ+ Welcome Center dat ondersteuning biedt aan LGBTQ+-inwoners en toeristen.

Clearwater Rondleidingen

Blader door een selectie van tours in Clearwater van onze partners met gratis annulering 24 uur vóór aanvang van uw tour.

De beste ervaringen in Clearwater voor uw reisHaal je gids