Gay Sint-Petersburg

Gay Sint-Petersburg

Een grote stad in Florida die erg gastvrij is voor Gayreizigers. We hebben het niet over St. Petersburg in Rusland! Er is er ook een in de VS.

Over Sint-Petersburg

Sint-Petersburg is een groeiend centrum van cultuur en kunst in Florida, met negen kunstgalerijen van wereldklasse, talloze speelruimtes en het recent ontwikkelde Warehouse Arts District. Met het hele jaar door zon en een langzaam levenstempo is Sint-Petersburg de perfecte bestemming om te ontspannen en op te laden. De stad scoort een perfecte 100 score op de Human Rights Campaign's Municipality Equality Index, die de gelijkheid, bescherming en kwaliteit van leven van haar LGBT + individuen beoordeelt.

Sint-Petersburg wordt liefkozend Gay St Petes genoemd en de stad wordt steeds meer een Gayhoofdstad van Florida. Sint-Petersburg bestaat uit een scala aan diverse en inclusieve buurten, en hoewel er geen specifieke Gaywijk is, zullen reizigers een assortiment Gaygerichte locaties in de stad vinden. St Petersburg wordt voortdurend gerangschikt als een van de beste plekken in de VS om Gay te zijn en is gegarandeerd een opwindende bestemming voor elke Gayreiziger.

Populaire hotels in Sint-Petersburg

Sint-Petersburg Tours

Bekijk een selectie van tours in Sint-Petersburg van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat je tour begint.

Evenementen in Sint-Petersburg Alle ProductenVoeg een evenement toe

Uitgelichte locaties Voeg uw locatie toe