Gay New Orleans

Gay New Orleans

Een van Amerika's meest mysterieuze en cultureel rijke steden. New Orleans is de thuisbasis van een geweldige Gayscene en de beroemde jaarlijkse Mardi Gras-vieringen.

Wat is er vandaag

Wat is er morgen

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel

New Orleans

Over ons New Orleans

New Orleans is een van de meest opwindende steden in Amerika. Het is de bakermat van jazz, voodoo en Mardi Gras. Het is ook het decor voor veel vampierromans van Anne Rice. New Orleans is een van de beste steden in het zuiden voor Gayreizigers. Het heeft een grote Gayscene rond vele bars en clubs.

Mardi Gras is natuurlijk het grootste jaarlijkse evenement in New Orleans. Het begint op "12e nacht" en het eindigt op de dinsdag voor Aswoensdag. De meest populaire tijd voor toeristen om te bezoeken tijdens Mardi Gras is het weekend voor Fat Tuesday.

New Orleans staat ook bekend om zijn muziekscene. Zoveel grote artiesten in de muziekindustrie moeten naar New Orleans om inspiratie op te doen. Het is ook de thuisbasis van vele - naar verluidt - spookhuizen. De sfeer langs Bourbon Street is 's nachts behoorlijk wild. New Orleans is een stad die je minstens één keer in je leven gezien moet hebben.

Gay New Orleans - Travel Gay Gids

Nieuws en functies

New Orleans Rondleidingen

Blader door een selectie van tours in New Orleans van onze partners met gratis annulering 24 uur vóór aanvang van uw tour.

Het beste ervaringen in New Orleans voor uw reisHaal je gids

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel