Key West Pride Regenboogvlag

Een Gaygids voor Key West

De beste Gaybars, resorts en evenementen in Key West

Key West is een van de beste bestemmingen in de VS voor Gayseksuele reizigers. Key West, het "meest zuidelijke punt van het vasteland van de VS", is een van de meest afgelegen delen van het land. Zoals met de meeste Gayparadijzen, ontstond Key West als een toevluchtsoord voor kunstenaars.

Tennesee Williams en Ernest Hemingway maakten er hun stampplaats van. Het onberispelijke klimaat, de open zee en de charmante schelphuisjes maakten het tot een droomomgeving voor kunstenaars. Vóór de literaire connectie was Key West een toevluchtsoord voor voormalige slaven en piraten.

Key West trekt elk jaar ongeveer 250,000 bezoekers, van wie velen LGBT + zijn. Het is iets van een feesteiland. Tijdens het verbod zat het vol met speakeasies. Tegenwoordig heeft het meer bars per hoofd van de bevolking dan waar ook in het land. De feestgeest van Key West is springlevend in Duval Street. Een groot deel van de economie van Key West wordt ondersteund door toerisme. Het is gericht op plezier.

In 1983 was het een van de eerste steden in de VS met een Gay-burgemeester. Samen met Provincetown is het de topbestemming voor een Gay-verblijf. Key West is een onweerstaanbare tropische eilandstad. Lees verder: Een gids voor de cultuur van Key West.

Bourbon St. Pub

 

Gaybars in Key West

 

De meeste Gaybars van Key West zijn te vinden in Duval Street. Elke oudejaarsavond valt Sushi, de regerende koningin van Key West, van het balkon van de Bourbon St. Pub in een schoen. Dat doet ze klokslag middernacht sinds 1996. De schoen was oorspronkelijk een geïmproviseerde aangelegenheid die in elkaar was geplaveid met papier-maché. Het is sindsdien versterkt door een lokale monteur. Als je voor nieuwjaar in Key West bent, mis het dan niet Sushi's schoenendruppel.

Bourbon St. Pub heeft een New Orleans-thema. Het is het belangrijkste knooppunt van de Gayscene van Key West. Je kunt de "Men of Bourbon" zien strippen, vaak aan de bar - er kunnen privésessies worden geboekt. Er is een zwembad en een jacuzzi. Je zult veel mensen zien morsen van Bourbon St. Pub de straat op. Het is een geweldige plek om je te mengen.

Iets verderop vind je de 801 Bourbon Bar en de Gayfetisjbar Saloon 1. Beide zijn zusterlocaties van Bourbon St. Pub. Dit is in wezen het Gay-entertainmentcomplex van Key West.

Aqua is de belangrijkste Gayclub in Key West. Het is ook in Duval Street. Het is zeven dagen per week geopend. Aqua is de plek om naartoe te gaan als de nacht vordert. De dragshows zijn de moeite van het bekijken waard.

Alexander's Guesthouse

 

Gayresorts in Key West

 

Key West herbergt meer gay resorts dan welke andere bestemming in Amerika dan ook Palm Springs. Sommige van deze resorts zijn alleen voor Gay's, andere zijn 'hetero-vriendelijk'. Je vindt er ook veel resorts waar kleding optioneel is.

Alexander's Guesthouse is een van de meer stijlvolle gay guesthouses. Het is gelegen in een rustige straat in de oude binnenstad. Het Gay-uitgaansleven van Duval Street ligt op loopafstand. Het hotel bestaat uit drie historische schelpwoningen. Een goede keuze als u in een klassiek pand in Key West wilt verblijven.

Het eilandhuis is een ander populair Gayresort in Key West. Kleding is optioneel, dus je kunt het allemaal laten rondhangen. Het heeft een café en bar bij het zwembad die 24 uur per dag geopend zijn. Er is ook een dagelijkse open bar voor alle gasten - alle drankjes zijn gratis tussen 5 en 6 uur. Het is leuk en het kan behoorlijk cruiseachtig worden.

Opmerkelijke gemengde hotels zijn onder meer Ocean Key Resort & Spa en Cottages in Sunset Key. Ze worden beschouwd als enkele van de beste luxe hotels in Key West.

 

Key West Pride Regenboogvlag

 

Gaypride in Key West

 

Het motto van Key West is One Human Family. Het werd bedacht door JT Thompson, een lokale LGBT + -artiest. Het motto vat de sociaal liberale cultuur van Key West perfect samen. The One Human Family Quote werd uitgedeeld op bumperstickers en in 2000 aangenomen als het officiële motto van de stad.

Key West Pride vindt meestal plaats in juni. Maart tot mei wordt beschouwd als het hoogseizoen in Key West. Juni is een regenseizoen, dus Key West Pride trekt niet veel toeristen. Het is meer een feest voor de lokale bevolking. U kunt in juni echter veel meer betaalbare vluchten en accommodatie krijgen. Pride in Key West is nog een behoorlijk feest. Maar nogmaals, het is elke dag Pride in Key West.

Sluit je aan bij de Travel Gay Nieuwsbrief

Wat is er vandaag

Meer Gay Travel News, Interviews en Features

De beste rondleidingen in Key West

Bekijk een selectie van tours in Key West van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat uw tour begint.

Het beste ervaringen in Key West voor uw reisHaal je gids

Aanbevolen hotels

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel