st louis

Een Gaygids voor St Louis

Een stadsuitbreiding op de Great Plains

De Great Plains en de rivier de Mississippi zijn twee van de meest verbluffende en beroemde natuurwonderen van de VS, en St. Louis geniet een uitstekende ligging naast beide. Een stad waar enkele van de beste muzikale entertainers uit de geschiedenis hun start hebben gemaakt, er is een creatieve geest die door de straten van St. Louis stroomt en het een echt speciale plek maakt om te bezoeken.

St Louis, een overgebleven bastion van het middenwesten van Americana, is waar je een cultuur zult vinden die is opgebouwd rond bier, bowlen en honkbal. Nadat je bent begroet door de gigantische Gateway Arch, wordt je verwelkomd in een stad die lijkt op een lappendeken, bestaande uit onderscheidende districten en regio's, elk met hun eigen unieke sfeer en lokaal karakter.

St Louis is ook de thuisbasis van een verrassend grote Gayscene die de afgelopen jaren steeds meer steun heeft gekregen, waarbij lokale mensen steeds meer LGBT + -mensen accepteren. Er is een schat aan Gay-locaties in de Gaywijk van de stad, The Grove, een historisch en divers gebied dat bekend staat om zijn bruisende nachtleven en charmante architectuur.

jazz

Gayclubs en bars in St. Louis

Als het gaat om het Gay-nachtleven in St. Louis, verslaat nergens de wijk The Grove. Het gebied kreeg bekendheid als het belangrijkste Gaydorp van de stad in de jaren negentig en het begin van de jaren 1990 toen een aantal beste Gay-etablissementen in St. Louis hun gebouwen naar deze eclectische buurt verhuisden. Sindsdien heeft The Grove zijn positie als de nummer één bestemming voor Gayclubs in de stad behouden.

Donker, druk en bedekt met spiegels, Attitudes / houding is een van de langstlopende Gayclubs in St. Louis en een grote favoriet onder de lokale gemeenschap. Met een grote dansvloer en de reputatie alleen de beste pophymnes te spelen, wordt Attitudes geclassificeerd als een van de beste Gaydansclubs in de stad. Terwijl op doordeweekse avonden optredens zijn van lokale en rondreizende dragqueens, wordt de club in het weekend een bastion van hedonisme, met een divers publiek dat geniet van de opwindende sfeer.

De grijze vos is al meer dan een decennium een ​​hoofdbestanddeel van de Gayscene in St. Louis en biedt nog steeds no-nonsense uitgaansgelegenheden aan de stroom klanten die elke avond de deur binnenkomt. Ondanks massale gentrificatie in het gebied en meerdere renovaties, is de bar een gruizige locatie gebleven die populair is bij jongens die zonder pretentie willen feesten. The Grey Fox is de perfecte plek voor diegenen die op zoek zijn naar een meer wilde nacht, en de vele donkere hoeken van de locatie zijn geweldige plekken om andere jongens te ontmoeten.

Gerund door hetzelfde stel voor zijn hele bestaan, Alleen van John is een van de beste plekken in St. Louis om de vriendelijkheid van het Midwesten op te snuiven en te genieten van een sterk drankje. Het ruime buitenterras is een populaire ontmoetingsplaats voor de lokale LGBT + -gemeenschap en de praalwagen van Just John is altijd te zien tijdens de jaarlijkse trotsvieringen.

boog

Gayhotels in St. Louis

Als u op zoek bent naar een stijlvol en eigentijds hotel, dicht bij de beste uitgaansgelegenheden en uitgaansgelegenheden van de stad, hoeft u niet verder te zoeken dan het Vier Jaargetijden St. Louis. Deze 5-sterrenlocatie is perfect voor Gayseksuele reizigers die elke centimeter van het charmante St. Louis willen verkennen. Het interieur van het hotel is modern en het innovatieve ontwerp zorgt voor een sfeer van ontspanning en weelde. Na een lange dag de stad verkend te hebben, zijn de ruime en luchtige kamers van het Four Seasons Hotel de perfecte plek om te ontspannen.

Er zijn maar weinig hotels die dapper genoeg zijn om verkenning van de ruimte te combineren met een boetiekhotelervaring, maar de Moonrise hotel doet precies dat. Met een grote maanreplica op het prachtige dakterras en met memorabilia omzoomde muren, is het hotel een ode aan het intergalactische. De comfortabele en eigenzinnige kamers zijn individueel ontworpen met verzamelde meubels en decoraties die werken om een ​​buitenaardse sfeer te creëren. Het eigen restaurant Eclipse is een bekroond etablissement en trekt gasten uit de hele regio die de lokaal geproduceerde, biologische gerechten komen proeven.

Voor een meer intieme en kleinschalige ervaring kunt u overwegen om in het Benton Park Inn, een charmante Gayvriendelijke bed & breakfast in de schilderachtige wijk Benton Park. Het hotel ligt het dichtst bij het epicentrum van het gay-uitgaansleven van de stad en veel van de beste Gaybars en -clubs bevinden zich op loopafstand, waaronder de Bastille Bar en de Keypers Piano Bar. Elke kamer is ingericht met op maat gemaakte vintage meubels en de open en gastvrije gastheren zorgen ervoor dat u zich meteen thuis voelt.

Gay pride in St. Louis

Trots vindt jaarlijks plaats in St. Louis en omvatte een aantal evenementen, feesten en optochten. De pride-evenementen zijn de grootste vieringen van LGBT + -identiteit in de regio, met regelmatig meer dan 80,000 mensen. Het middelpunt van trots in St. Louis is PrideFest, een tweedaags evenement waarbij het prachtige centrum van de stad wordt getransformeerd in een mekka van Gaycultuur, gemeenschap en trots. Regenboogvlaggen sieren elke lantaarnpaal en de aanwezigen zijn gekleed in hun meest kleurrijke regalia.

In tegenstelling tot de meeste steden heeft St. Louis een traditie van kleinere regio's en districten die het hele jaar door hun eigen trotsvieringen houden, en elk is afgestemd op de gemeenschap en richt zich op de kwesties en onderwerpen die belangrijk zijn voor de lokale LGBT + -bevolking. Metro East PrideFest, Black Pride en Tower Grove Pride vinden allemaal plaats in de zomer en zijn populaire evenementen op de kalender van de stad.

baseball

Gayrechten in St. Louis

De staat Missouri is historisch gezien geen sociaal liberale staat geweest, maar de afgelopen jaren zijn er een aantal politieke successen geboekt die het leven van de LGBT + -mensen die daar wonen, hebben verbeterd. Er hebben nooit wetten bestaan ​​die koppels van hetzelfde geslacht verbieden om in Missouri te adopteren en sinds 2015 is het Gayhuwelijk legaal in de staat. Hoewel niet vastgelegd in de staatswet, verbood de senaat in 2013 discriminatie op grond van feitelijke of vermeende seksuele geaardheid en genderidentiteit.

De wet op haatmisdrijven in Missouri noemt expliciet seksuele geaardheid en genderidentiteit als motiverende factoren voor gewelddaden, en op dergelijke misdrijven staan ​​lange straffen. Een peiling in 2017 suggereerde dat 58% van de inwoners van Missouri het Gayhuwelijk steunde, een dramatische stijging tot 31% die werd gevonden in dezelfde studie die in 2011 werd uitgevoerd. De sociale attitudes verbeteren snel, en als zodanig is St. Louis een steeds veiligere en gastvrije Gay. reisbestemming.

Sluit je aan bij de Travel Gay Nieuwsbrief

De beste rondleidingen in St. Louis

Bekijk een selectie van tours in St. Louis van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat je tour begint.

Het beste ervaringen in St. Louis voor uw reisHaal je gids

Aanbevolen hotels

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel