Boek een veerboot in Griekenland

Boek een veerboot in Griekenland

Het boeken van een veerboot in Griekenland is relatief eenvoudig en u kunt gemakkelijk tussen eilanden als Mykonos en Santorini komen.

Boek veerboten in Griekenland

Griekenland is de meest populaire bestemming voor eilandhoppen in Europa. Of je nu wilt feesten en de Gayscene in Mykonos wilt ontdekken of luxe wilt ervaren in Santorini, Griekenland heeft het allemaal. De veerboot van Mykonos naar Santorini duurt ongeveer twee uur. Het is slechts een korte rit van Mykonos naar Delos, een eiland met een fascinerende geschiedenis. U kunt ook naar minder dichtbevolkte eilanden varen, zoals Naxos.

Eén ding is zeker: als je een reis naar Griekenland plant, wordt eilandhoppen erg verleidelijk. Gelukkig hebben we enkele van de meest up-to-date gidsen voor de Griekse eilanden. Op onze website vind je reisgidsen voor alle grote eilanden Griekenland pagina.

boek een veerboot in Griekenland

Het is het beste om veerboten van tevoren te boeken. Als u de links volgt, kunt u een e-ticket boeken en downloaden - zo hoeft u ze niet te printen. U krijgt de beste en meest betrouwbare veerbootverbindingen vanuit Athene. De meeste Griekse eilandhoppen routes beginnen en eindigen in Athene en het krijgen van een veerboot tussen Mykonos en Santorini is ook heel gemakkelijk.

Sluit je aan bij de Travel Gay Nieuwsbrief

Wat is er vandaag

Meer Gay Travel News, Interviews en Features

De beste rondleidingen in Athene

Bekijk een selectie van tours in Athene van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat uw tour begint.

Het beste ervaringen in Athene voor uw reisHaal je gids

Aanbevolen hotels

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel