Top Gay Reistips voor Gay Paris

Gay Paris verkennen

Plan je een reis naar Parijs? Hier zijn onze beste tips voor uw reisschema.

Parijs is altijd een geweldige stad om het hele jaar door te bezoeken, met enorm veel dingen te doen en te zien.

Yes, je moet de Eiffeltoren bezoeken, Notre Dame en Champs-ÉlyseesMaar voor Gay-toeristen is er zoveel meer te beleven.

De belangrijkste Gaybuurt is in Le Marais, een wijk die ongeveer tussen het Louvre en de Bastille ligt. Er zijn echter overal in Parijs Gay-locaties. Gelukkig sluit de metro laat (rond 1 uur) en vroeg (rond 5 uur) open.

Shop

Parijs is bijna synoniem voor winkelen. U kunt vele uren doorbrengen in de grote warenhuizen zoals Printemps en Galeries Lafayette die handig naast elkaar liggen op respectievelijk Boulevard Haussmann 40 en 64 (ma-za 09: 30-20: 00, 21:00 donderdag).

Minder bezoekers kennen de tweede winkel van Galeries Lafayette in Montparnasse, op 22 Rue du Départ. Ga daarheen om de drukte te vermijden en voor betere koopjes.

De belangrijkste gaywinkelstraat is Rue Sainte-Croix de la Bretonnerie in Le Marais. Winkels zijn dagelijks geopend van 12: 00-20: 00 uur (zo 14: 00-20: 00 uur). Fabriek op nummer 3 (www.factorys-paris.fr) en Boy'z Bazaar (www.boyzbazaar.com) op nummer 5 zijn de twee beste mannelijke boetieks. Daar tegenover, op nummer 16, bedient sexshop IEM (www.iem.fr) al meer dan dertig jaar Gayklanten.

Open Cafe ParijsEten

Wat is er na het winkelen in Parijs anders te doen dan eten? Drink eerst een kopje koffie bij de Café Beaubourg op 100 Rue Saint-Martin, tegenover het Centre Pompidou om de menigte voorbij te zien trekken. Ga daarna naar Café openen in het hart van gay Le Marais, waar schattige obers fatsoenlijk eten serveren.

Anfora op Rue Beaubourg 30 biedt uitstekend Italiaans eten. Bekijk ook de onlangs geopende Who's op 14 Rue St Merri met zijn geweldige brunchbuffet of Chez Paul op 13 Rue de Charonne voor een typisch Franse bistromaaltijd.

Drinken

Populaire Gaybars in Parijs zijn onder meer de Café Cox (butch-menigte), Het Banana Café (jonger publiek), De Quetzal (voor een gesprek) en de RAIDD-balk waar hete strippers elke avond een openbare douche nemen.

Le CUD ParijsDans

Ga na middernacht naar een club. De beroemde koningin op de Champs-Élysées is de plek om je heterovrienden mee te nemen, maar de meeste Gay's geven er de voorkeur aan Le CUD voor een dans. Als cruisen is wat u wenst, De aanbetaling heeft een dansvloer en een cruising-kelder, terwijl L'Impact is elke avond alleen naakt (met een gratis zondagse buffet om 9 uur).

Sweater

Sauna's in Parijs bevinden zich buiten Le Marais. De populaire Key West ligt in de buurt van Gare du Nord, dus trekt een aantal Britten aan die binnenkomen voordat ze aan boord gaan van de Eurostar. Je vindt meer locals in de IDM waar niemand last heeft van een handdoek en iedereen naakt rondloopt.

Centraal staat Kantelen, dat in 1974 begon als het eerste Gaybadhuis in Frankrijk en nog steeds een van de handigste sauna's is om te bereiken.

Bekijk de introductievideo

Eindelijk, hé, je bent in Parijs! Mis geen avondje uit in de Moulin Rouge in Montmartre, de geboorteplaats van can-can sinds 1889. En als je een dragshow wilt zien, is er niets te vergelijken met Michou op 80 Rue des Martyrs, een paar straten verderop.

foto krediet

Sluit je aan bij de Travel Gay Nieuwsbrief

Wat is er vandaag

Meer Gay Travel News, Interviews en Features

De beste rondleidingen in Parijs

Blader door een selectie van tours in Parijs van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat uw tour begint.

Het beste ervaringen in Parijs voor uw reisHaal je gids

Aanbevolen hotels

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel