Costa Rica

Griekse Gay Nudist Beach Roundup

Gay's houden van naaktstranden. Ze bevatten tenslotte wat we het leukst vinden: zee, zand en naakte mannen.

Elia Beach op Mykonos is de beroemdste Gaystrandbestemming van Griekenland, maar het land biedt een grote keuze aan Gay-naaktstranden die wachten om ontdekt te worden.

Corfu

Corfu

Strand van Myrtiotissa

Myrtiotissa is een van de meest spectaculaire en bekendste naaktstranden van Griekenland. Slechts 200 meter fijn zand wordt ondersteund door prachtige met bomen omzoomde kliffen. Tot de faciliteiten behoren parasols en ligstoelen. Neem de bus naar Glyfada vanuit Corfu-stad. Het rechtergedeelte bij de kliffen en daarbuiten is populair bij Gay's. Vind Gayvriendelijke hotels in Corfu.

Kreta

Kreta

Strand van Saradari

Gelegen in de buurt van de populaire badplaats Chersonissos aan de noordkust, in de buurt van Heraklion. Neem de weg naar het Creta Maris Hotel en rij ongeveer een kilometer noordwaarts langs het strand. Parkeer bij Restaurant Saradari en volg de borden naar het strand. Het strand wordt na 2 uur druk en trekt Griekse Gay's aan die in nabijgelegen hotels werken. Het strand is klein, dus het is gemakkelijk om met iemand te chatten.

Kavros-strand

Als je op vakantie bent in Chania, bezoek dan het strand van Kavros. Rit naar Georgoupolis. Na de stad slaat u af naar de eerste parkeerplaats aan de linkerkant. Ga naar het oosten richting de duinen... en gefeliciteerd! Je hebt de beste Gay-nudistenplek van West-Kreta bereikt. Budgethotel Mythologia, gelegen aan het strand van Kavros, is ook eigendom van een Gaypaar.

Kommos-strand

Probeer in het zuiden van Kreta het strand van Kommos. Op de weg naar Matala bereik je het dorp Pitsidia. Volg de weg naar links die rechtdoor naar het strand gaat. Het Gay-nudistengebied ligt dicht bij de heuvels rechts van de archeologische vindplaats. Dit uitgestrekte stuk zand van 2 km is het laatste van de hippiestranden uit de jaren 60 waar de vrije liefde werd beoefend. Zoveel is er niet veranderd. Vinden Gayvriendelijke hotels in Kreta.

Skiathos

Skiathos

Klein Banana Beach

Skiathos bezoeken? Ga naar Small Banana Beach (ja!). Het staat bekend om het nudisme en wat gay cruisen achter de rotsen. Neem de bus naar bushalte 26 en loop naar Banana Beach. Loop verder naar rechts vanaf Banana Beach (als je naar de zee kijkt) rond een grote rotsformatie om Small Banana te vinden.

Rhodes

Rhodes

Faliraki-strand

Faliraki is het belangrijkste nudistenstrand van Rhodos. Het is verdeeld in twee secties. De ene is over het algemeen recht, terwijl buiten een onzichtbare lijn het deel met bomen bijna uitsluitend Gay is. Het strand is populair bij Gay's uit heel Europa. Het vaargebied ligt bij de duinen. Het is een open Gaybuurt en het is er vaak druk. Lees verder: Gay Rhodos.

Lesbos

Lesbos

Strand van Eftalou

Lesbos, het op twee na grootste Griekse eiland, is populair bij lesbiennes, maar er zijn ook genoeg lokale Gaymannen. Het nudistenstrand Eftalou heeft een lange uitgestrektheid van zand en kiezelstenen, maar de meeste bezoekers komen niet verder dan het kleine kuuroordgebouw bovenop de natuurlijke warmwaterbronnen van het gebied. De laatste twee baaien op Eftalou (gemakkelijk aangegeven vanaf Molyvos aan de noordkust) zijn bijna uitsluitend Gay's en lesbiennes. Lees verder: De lesbische bars van Lesbos.

de Cycladen

De Cycladen zijn enkele van de populairste bestemmingen van Griekenland en trekken elk jaar duizenden toeristen.

Mykonos

Mykonos heeft zelf een aantal Gaystranden. Zozeer zelfs dat we een volledig aparte gids hebben moeten schrijven. Lees verder: De Gaystranden van Mykonos, Mykonos versus Ibiza versus Sitges.

Santorini, Paros, Naxos, Syros, Amorgos en Andros

Veel van deze eilanden zijn vrij gemakkelijk te bereiken vanaf Mykonos - hoewel sommige de moeite waard zijn om een ​​paar dagen te blijven omdat ze allemaal op zichzelf uniek zijn. Lees verder: Naaktstrand Eilandhoppen vanuit Mykonos.

Het vasteland van Griekenland

Kalogria Beach in de buurt van Patras

Kalogria is een fantastisch strand, met fijn zand dat 7 km lang is. Het ligt vlak bij de luchthaven van Araxos en loopt parallel aan de Prokopou-lagune op het schiereiland Peloponnesos. Het is populair bij Gayseksuele zonaanbidders uit Patras, de op twee na grootste stad van Griekenland. Je kunt Kalogria vanuit Patras met de bus in 30 minuten bereiken (of rijden). Het Gaygedeelte bevindt zich voorbij de heuvel aan de rechterkant, voorbij de strandbar. Het hoofdstrand is niet geschikt voor nudisme.

Chalkidiki

Afytos is een naaktstrand dat populair is bij de lokale bevolking, Oost-Europeanen en Britse vakantiegangers. Het Gaygedeelte is het laatste strand na het dorp waar een reeks stukken zand is omgeven door rotsen. Het alternatieve naaktstrand is het zandstrand van Agios Mamas. Omdat het gemakkelijker te vinden is, is het meer hetero, hoewel er Gay-zonaanbidders zijn. Het ligt dicht bij een Griekse legerbasis, dus wie weet heb je geluk.

Sluit je aan bij de Travel Gay Nieuwsbrief

Wat is er vandaag

Meer Gay Travel News, Interviews en Features

De beste rondleidingen in Athene

Bekijk een selectie van tours in Athene van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat uw tour begint.

Het beste ervaringen in Athene voor uw reisHaal je gids

Aanbevolen hotels

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel