Gay Mykonos

Gay naaktstranden in de buurt van Mykonos

Mykonos is zonder twijfel het centrum van het Griekse Gay-universum. Maar er zijn veel Gayreizigers die het feesteiland graag combineren met iets rustigers en, laten we eerlijk zijn, minder duur.

Dus waarom probeer je niet eens een beetje eilandhoppen op het naaktstrand? Bekijk deze eilanden in de buurt van Mykonos met Gay-naaktstranden.

Langeri-strand - Paros

Paros ligt op 35 minuten van Mykonos per catamaran en is een eiland dat de voorkeur heeft van jongere Grieken.

Ga in plaats van de hoofdstad Paroikia naar de badplaats Naoussa. Vlakbij ligt Langeri, het belangrijkste naaktstrand van het eiland. Dit is misschien wel een van de beste naaktstranden in Griekenland: goudkleurig zand, groenblauw helder water en veel naakte zwemmers. De duinen aan de zuidkant van het strand trekken veel mannen aan. Discrete actie is mogelijk.

Plaka-strand - Naxos

Uw weg vinden op NaxosSlechts 45 minuten met de catamaran van Mykonos is Naxos, een eiland dat steeds populairder wordt. De kust onder de haven is een lang zandstrand dat door rotsachtige landtongen in secties is verdeeld.

Ga naar het strand van Plaka (net voorbij de taverna Three Brothers), bijgenaamd Hawaii vanwege het landschap en het diepblauwe water. Dit stuk strand is groot en de secties naakt en Gay-naakt veranderen van jaar tot jaar. Gelukkig staat het met borden aangegeven.

Armeos-strand - Syros

Iets meer dan een uur van Mykonos is Syros, het administratieve centrum van de Cycladen met een spectaculaire Italiaans aandoende hoofdstad. Het officiële naaktstrand Armeos ligt naast de badplaats Galissa. Omdat het officieel is, is het kleine kiezelstrand van Armeos verrassend druk.

Syros is een van de weinige eilanden met een grote permanente populatie gedurende het hele jaar. Het ligt niet op de Gaytoeristische routes, dus je zult de lokale Gaymannen op Armeos vinden die graag contact willen maken.

Kambi-strand - Amorgos

Twee uur met de veerboot vanuit Mykonos is Amorgos, een eiland dat beroemd werd door regisseur Luc Besson die daar "The Big Blue" filmde. Ga vanuit Chora, de hoofdstad, naar Agia Anna, het dichtstbijzijnde strand, dat goed aangegeven staat. In plaats van naar het strand onder de kleine kerk te gaan, loop je over een rotsachtig pad naar de volgende baai in het zuiden, genaamd Kambí. Je vindt er tal van nudisten en Gay-zwemmers. Wat het strand mist aan faciliteiten, maakt het in kristalhelder water.

Dellavoyas-strand - Andros

Twee en een half uur op de veerboot terug naar Piraeus ligt Andros, een relatief groen eiland met meerdere topstranden. In de buurt van de belangrijkste badplaats Batsi ligt het zandstrand van Dellavoyas, op vijf minuten lopen van het Anerousa hotel. Op dit strand wordt veel nudisme beoefend. Populair bij Scandinaviërs en Britten.

Koloumbos-strand - Santorini

Drie uur van Mykonos met de snelle veerboot is het verbluffend mooie eiland Santorini. Je hebt een auto nodig om bij het strand van Koloumbos te komen, 8.5 km van de hoofdstad Fira. Volg het bord naar Baxedes en rijd zuidwaarts richting taverna Soulis. Wanneer u het strand bereikt, loopt u 100 meter verder naar links om het Gaypopulaire gedeelte te bereiken. Lees verder: Eilandgids voor Santorini.

Een gemakkelijker naaktstrand om te bereiken is Vlychada. Dit is te voet of met de bus te bereiken vanaf het resort Perivolos. Omdat het gemakkelijk toegankelijk is, is het eenvoudiger. Toch maken de ‘Zwitserse kaaskliffen’ de ervaring de moeite waard.

Het is zeker de moeite waard om een ​​paar nachten op het eiland te blijven - vooral als je met je wederhelft bent, want het is een behoorlijk verbluffend romantische locatie.

Lees verder: Griekse Gay naaktstrand verzameling.

Sluit je aan bij de Travel Gay Nieuwsbrief

Wat is er vandaag

Meer Gay Travel News, Interviews en Features

De beste rondleidingen in Mykonos

Bekijk een selectie van tours in Mykonos van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat je tour begint.

Het beste ervaringen in Mykonos voor uw reisHaal je gids

Aanbevolen hotels

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel