Shanghai PRIDE 2014 - Het is "Better Together!"

Shanghai PRIDE 2014 - Het is "Better Together!"

Van 13 tot 22 juni zal in de meest internationale stad van het vasteland van China de grootste jaarlijkse viering van de LGBT-gemeenschap plaatsvinden.

Dit jaar zijn er diverse activiteiten onder het thema “Samen Beter”.

"Na vijf geweldige jaren van ontwikkeling zijn we erg trots en waarderen we dat de LGBT-gemeenschap en haar bondgenoten als één geheel naar buiten komen," zei organisator Raymond Phang.

"Voor onze 6e ShanghaiPRIDEgebruiken we de zes kleuren van de regenboog voor wereldwijde LGBT-bewegingen om te laten zien hoe belangrijk het is om 'samen beter te worden' ”.

Mede-organisator Charlene Liu zei dat zij en haar collega's bezig zijn met het afronden van een eclectische mix van evenementen, zoals het openingsfeest, het filmfestival en theatervoorstellingen.

ShanghaiPRIDE-poster"We hebben ook een kunsttentoonstelling, paneldiscussies en trivia-avond die proberen de diversiteit van onze gemeenschap te vieren, ons te versterken en de universele boodschappen van acceptatie en gelijke liefde te verspreiden," zei Liu.

De opbrengsten van de Pride van dit jaar zullen worden gedeeld door de site Lestalk, de HIV / AIDS-bewustmakings- en gezondheidszorggroep Zuoyou en de Chengdu Tongle-gezondheidsadviesdienst.

"Evenementen zoals de kunsttentoonstelling, het filmfestival en theatervoorstellingen laten Chinese en internationale werken zien, terwijl onze organisatoren en vrijwilligers ook uit veel plaatsen in China en daarbuiten komen", zei organisator Phang.

"Hoewel we uit verschillende plaatsen komen, zijn veel van onze ervaringen vergelijkbaar, dus we zullen deze delen via panels en culturele evenementen, waarbij we onderwerpen onderzoeken als transgender-gemeenschapsgerelateerde onderwerpen, gezondheid, huwelijk en gezinsacceptatie."

"We kunnen niet wachten om de ShanghaiPRIDE-week te starten en de liefde en het plezier te delen," voegde Liu toe.

Voor een overzicht van evenementen klik hier.

Sluit je aan bij de Travel Gay Nieuwsbrief

Meer Gay Travel News, Interviews en Features

De beste rondleidingen in Shanghai

Bekijk een selectie van tours in Shanghai van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat uw tour begint.

Het beste ervaringen in Sjanghai voor uw reisHaal je gids

Aanbevolen hotels

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel