fubar

De beste Gaybars in West Hollywood

Gay West Hollywood-gids

West Hollywood is een van Amerika's grootste gayborhoods. Het zit vol met Gaybars en Gayclubs. West Hollywood - of WeHo - is the place to be als je wilt feesten. Het is de entertainmenthoofdstad van de wereld. Natuurlijk is het nachtleven van wereldklasse.

Je zult enkele van de knapste jongens van Amerika in een bar zien rondhuppelen in West Hollywood. Bereid je voor op een serieuze eye-candy. Er zijn zoveel bars en clubs om uit te kiezen, waaronder blitse megaclubs en rustige sportbars. Dit is ons overzicht van de beste Gaybars en clubs in WeHo. Lees verder: Culturele hoogtepunten van West Hollywood.

 

Gaybars en clubs in West Hollywood

 

De abdij

 

De abdij

 

The Abbey is de beroemdste Gaybar in West Hollywood. Door sommige maatregelen is het de beroemdste Gaybar in Amerika. Verspreid over meerdere verdiepingen met vier bars, een enorme patio en een dansvloer met meerdere verdiepingen, is het een Gaydiscolabyrint. De abdij is een WeHo-instelling. Elke Gayseksuele reiziger moet een nacht doorbrengen in The Abbey. In de weekenden zal het erg druk zijn.

Toen The Abbey in 1991 werd geopend, was de Gaybarscene in West Hollywood anders. LHBT+'ers kwamen nog steeds uit de schaduw. De barscene was discreter. Het ging allemaal over dansvloeren in de kelder en steegjes. De abdij bracht daar verandering in met zijn uitgestrekte buitenruimte. Het maakte de Gayscene in West Hollywood veel zichtbaarder.

De Bayou

 

De Bayou

 

Veel kleiner dan The Abbey, The Bayou is een goede plek om te fluiten voordat het teveel echt begint. De Bayou heeft een happy hour dat zich uitstrekt van 10 uur tot 30 uur, dus u kunt uw hart ophalen zonder de bank te verslaan. De bar heeft een New Orleans, Mardi Gras-thema.

Gaybars in West Hollywood kunnen om zo te zeggen heel wat attitude hebben. Dit is plastic fantastische Tinseltown. Met zoveel aspirant-acteurs en botox-slachtoffers, is het leuk om een ​​attitude-vrije joint te vinden. Dit is het!

fubar

 

fubar

 

Fubar is de meer 'alternatieve' Gaybar van WeHo. Dit is een dronken en cruiseachtige plek om te feesten. Je zult veel shirtloze, getatoeëerde mannen zien die testosteron sijpelen. Bij Fubar draait alles om seks. Enkele van hun thema-avonden zijn Booty Bump en BFD (Big Fat D---). Ja, het is zo'n joint.

West Hollywood

 

Hallo Tops

 

De woordspeling is onvermijdelijk. Loop niet zomaar binnen op zoek naar tops - ze hebben hier geen suprematie in aantal. Het is een sportbar die voor het eerst werd geopend in San Francisco. Hi Tops heeft een relaxte sfeer. Je vindt sport op meerdere tv's en mensen kijken ernaar. De eigenaren beschreven het als "Een Gaybar waar je je ouders mee naartoe kunt nemen. Het is vriendelijk en gastvrij, niet intimiderend en kliekerig."

Vlammende zadels

 

Vlammende zadels

 

Flaming Saddles is een import uit New York. Het werd beschouwd als iets van een toeristische attractie in de Big Apple. Had West Hollywood nog een Gaybar nodig, vooral eentje als Flaming Saddles? Blijkt dat het zo was. Verspreid over twee verdiepingen is het een grote ruimte - zelfs als het druk is, kun je plaatsnemen. Je zult een aantal indrukwekkende shows zien van schaars geklede go go-dansers - ze doen serieuze choreografieën.

Stranden WeHo

 

Stranden WeHo

 

Deze bar is een eerbetoon aan de felle neon- en pastelkleuren van Miami uit de jaren 80, geïllustreerd door Miami Vice. Het heeft een restaurant en een loungebar. Je bent ver van de oceaan, maar dat maakt niet uit. Het plafond is versierd met hete mannen in duikuitrustingen. Je kunt tussen 12 en 4 uur brunchen bij Beaches.

GYM Sportbar

 

GYM Sportbar

 

De andere gay-sportbar in West Hollywood, GYM Sportsbar, is de moeite van het bekijken waard. Het is relaxed en heeft een masc voor masc-vibe. Als je naar sport wilt kijken en pool wilt schieten, is dit een goede keuze. U kunt op sommige avonden ook karaoke doen. Het gaat sterk sinds 2009.Revolver

 

Revolver

 

Revolver is een videobar met go go danseressen, goede cocktails en een feestelijke sfeer. Het is zowel een bar als een club - je kunt hier de hele nacht feesten. Revolver is zeven dagen per week geopend en beweert het vriendelijkste barpersoneel in West Hollywood te hebben. De happy hours zijn van maandag tot en met vrijdag van 5:9 tot 2:XNUMX uur. Het is geopend tot XNUMX uur.

Sluit je aan bij de Travel Gay Nieuwsbrief

Wat is er vandaag

Meer Gay Travel News, Interviews en Features

De beste rondleidingen in Los Angeles

Bekijk een selectie van tours in Los Angeles van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat je tour begint.

Het beste ervaringen in Los Angeles voor uw reisHaal je gids

Aanbevolen hotels

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel