Gayrelatie-app Chappy heeft nu een vriendenmodus

De Gay-app waarmee je nu vrienden kunt vinden

 

Chappy downloadenDOWNLOAD CHAPPY NU

 

 

De app voor Gayrelaties gebarsten heeft aangekondigd dat het een Vriendenmodus waarmee Gaymannen over de hele wereld contact kunnen maken en zinvolle vriendschappen kunnen sluiten.

 

Evenals de bekende functies voor daten, waar gebruikers kunnen besluiten om verbinding te maken in drie modi: Verplichting, Casual or Alle datums, is de app nu bedoeld om gebruikers te helpen verbinding te maken op een drukloze en platonische manier. gebarsten hoopt dat de nieuwe functie gebruikers in staat stelt om op een ander niveau verbinding te maken in vergelijking met andere dating-apps voor Gay's - of dat nu op zoek is naar een sportschoolmaatje, een mentor of nieuwe vrienden in een stad.

Het bedrijf heeft ook zijn steun betuigd aan een LGBTQ+ liefdadigheidsinstelling door aan te kondigen dat voor elke gemaakte match Vriendenmodus, zal het $ 1.00 doneren aan The Trevor Project, een non-profitorganisatie die zich richt op zelfmoordpreventie onder lesbische, Gayseksuele, biseksuele, transgender, queer en vragende jongeren, om hun gedeelde missie om middelen en een gemeenschapsgevoel aan LGBTQ-mensen te bieden, te helpen bevorderen.

Gayrelatie-app Chappy heeft nu een vriendenmodus

Shira Kogan, Corporate Development Manager voor The Trevor Project, zei: "We weten hoe belangrijk het kan zijn voor LHBTQ+-jongeren om gemeenschappen te vinden die hen ondersteunen in wie ze zijn. We zijn dankbaar voor gebarsten voor het bieden van een platform voor LGBTQ+-jongeren om met elkaar in contact te komen en elkaar te ondersteunen, waardoor ze zich gezien, gehoord en nooit alleen voelen."

“Naarmate ons leven evolueert, neemt ook onze behoefte aan authentieke vriendschappen toe. Te vaak voeden de bestemmingen waar Gaymannen online naartoe worden geleid alleen maar schadelijke stereotypen. We willen dat alle Gay- en bimannen kunnen genieten gebarsten - om vrienden te ontmoeten, om mentor te zijn of begeleid te worden, om naar geluisterd te worden, om hulp te krijgen bij het uitkomen, om mensen in verschillende steden te ontmoeten. Maar het belangrijkste is dat ze in staat worden gesteld zichzelf te zijn”, zegt Sam Dumas, Head of Brand en mede-oprichter, gebarsten.

Om een ​​chat te starten, moeten gebruikers er onderling voor kiezen om naar rechts te vegen om met de andere persoon te matchen. De functie stelt gebruikers ook in staat om wereldwijd vrienden te ontmoeten in plaats van alleen in hun lokale stad. De app is gebouwd met als doel betere relaties op te bouwen voor Gayseksuele mannen, vrij van stereotypen.

In termen van de dateringskenmerken, Verplichting modus toelaat gebarsten gebruikers om anderen te vinden die op zoek zijn naar iets serieuzers. Casual modus is voor diegenen die razendsnel willen daten, terwijl gebruikers er ook voor kunnen kiezen Alle datums modus waarmee gebruikers tussen de twee kunnen schakelen en matchen met alle gebruikers.

gebarsten is gratis beschikbaar in de App Store en Google Play in de VS, het VK, Canada, Australië en Ierland.

 

Chappy downloadenDOWNLOAD CHAPPY NU

 

Sluit je aan bij de Travel Gay Nieuwsbrief

Meer Gay Travel News, Interviews en Features

De beste rondleidingen in Aarhus

Bekijk een selectie van tours in Århus van onze partners met gratis annulering tot 24 uur voordat je tour begint.

Het beste ervaringen in Aarhus voor uw reisHaal je gids

Aanbevolen hotels

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel