The Points Guy, Brian Kelly, over Gayreizen, LGBTQ + vluchtelingen en de pandemie

The Points Guy, Brian Kelly, over Gayreizen, LGBTQ + vluchtelingen en de pandemie

Brian ging verder met het transformeren van zijn passie voor vliegreizen (eigenlijk gratis reizen!) In een imperium.

Brian Kelly is ook wel bekend als De punten Guy​ Zijn vliegreis begon in 1996 toen hij nog een kind was. Zijn vader had door de jaren heen luchtmijlenkredieten opgebouwd en had geen idee wat hij ermee moest doen. Brian bedacht hoe hij van de luchtkilometers een gratis reis naar het Caribisch gebied kon maken - een reis waarvan zijn familie dacht dat ze het zich niet konden veroorloven. Het was een hele prestatie voor een kind. Brian transformeerde zijn passie voor vliegreizen (eigenlijk gratis reizen!) In een imperium. Hij vertelt onze hoofdredacteur, Darren Burn, alles over zijn reis.

Van Pittsburgh tot New York City

Hij groeide op in Pittsburgh maar wilde altijd al naar New York. Brian wist al op zeer jonge leeftijd dat hij Gay was, en hij realiseerde zich voor het eerst toen hij een foto van New Kids On The Block zag. Maar zelfs in een stad als Pittsburgh kende hij in zijn jeugd geen enkele Gayseksuele man.

Toen hij in 2010 zijn bedrijf startte, besloot hij open te zijn over zijn seksualiteit. “Ik realiseerde me dat de helft van mijn publiek waarschijnlijk Republikeins is of mensen die niet dezelfde mening delen. Ik dacht in het begin: zal ik gewoon in de kast zijn? Maar dat is niet wie ik ben. Ik denk dat mijn blog een hoge vlucht heeft genomen omdat ik authentiek ben. Ik zou mezelf op reizen laten zien, mijn mening delen en dat is wat mensen willen. Ik heb nog nooit een persoon ontmoet die naar buiten kwam en wenste dat ze weer in de kast waren gegaan. "

De wereld rondreizen als Gayseksuele man

“Reizen doorbreekt barrières. Een van de redenen waarom we zoveel vooruitgang hebben gezien, is de open dialoog - wanneer mensen een Gayman zien als geen bedreiging. " Brian doet veel liefdadigheidswerk in Afrika. Hoewel de anti-Gaywetten in Afrikaanse landen erg draconisch kunnen zijn, heeft hij veel gewonnen door dat deel van de wereld te verkennen.

Sluit je aan bij de Travel Gay Nieuwsbrief

Dubai heeft een bloeiende maar verborgen Gayscene. In minder liberale landen zie je vaak dat dingen onder de oppervlakte complexer zijn. “Ik heb nooit problemen gehad, zolang ik de cultuur respecteerde. Over het algemeen hebben regeringen misschien regels, maar de dagelijkse mensen in dat land conformeren zich daar niet noodzakelijkerwijs aan ... Je kunt in een kingsize bed slapen in de Malediven of Dubai met je partner. " Discretie is de sleutel.

“Veel reizigers zijn naïef en denken dat de VS een rijke regering is en dat ze hen zullen redden [als ze in de problemen komen]. Meestal zullen ze dat niet doen, dus ik wil mensen eraan herinneren dat je niet kunt reizen en ervan uitgaan dat je ambassade je eruit haalt. Je moet echt verstandig zijn als je reist. " Wijze woorden!

Bekijk het volledige interview

Luister als een podcast

Luister naar Apple Podcasts Luister op Google Podcasts Luister op Spotify

Rainbow Railroad in Jamaica en Tsjetsjenië

Rainbow Railroad is een goed doel met een wereldwijd bereik. Ze helpen LGBTQ + -mensen die in veel verschillende landen worden vervolgd. Brian ging naar Jamaica om wat met hen te werken en zag de realiteit van LGBT + zijn in wat wordt gezien als een van de meest Gayfobe landen van het Caribisch gebied. Het is een van de moeilijkste plekken op aarde om Gay te zijn, zegt Brian en als buitenstaander voelde hij zich zelf niet bedreigd. Een buitenlander zijn met geld te besteden en een terugvlucht biedt een aantal privileges. De echte uitdaging is voor mensen die in Gayfobe landen wonen.

De situatie in Tsjetsjenië is nog erger. Toen Brian ervan hoorde Gayconcentratiekampen in Tsjetsjenië aanvankelijk dacht hij dat het een sensationele kop was. Het bleek maar al te echt te zijn, aangezien meer getuigen hun verhalen over de Gay-zuivering deelden. 'We kunnen allemaal iets doen. Ik begon met het hosten van een aantal fondsenwervers en alleen maar bewustwording te creëren, omdat ik denk dat zelfs in de Gaygemeenschap mensen niet begrepen hoe erg het was. Rainbow Railroad haalt niet alleen mensen eruit. Het gaat erom ze te acclimatiseren, banen voor ze te krijgen en een gemeenschap op te bouwen. "

Brian was een pionier in het schenken van airline miles aan het goede doel om het in staat te stellen vliegtickets van vluchtelingen te boeken om aan tegenslag te ontsnappen.

De toekomst van reizen na de pandemie van het coronavirus

Dus, wanneer wordt reizen opgepikt in een post-COVID-wereld? “Ik vind het ongelooflijk dat er al vaccins zijn. Binnen enkele maanden zullen, met name in de VS, de meeste Amerikanen tegen de zomer (2021) zijn ingeënt. Ik geloof echt dat met de vooruitgang in technologie, testen en het vaccin reizen mogelijk maken. Ik denk dat deze zomer tot op zekere hoogte open zal zijn. Het zullen echter geen volledig open grenzen zijn en ik denk dat de zomer van 2022 het moment is waarop reizen echt terugkeert. "

Brian benadrukt de vele voordelen die creditcardgebruikers nu kunnen krijgen, vooral in de VS. “Het is gewoon waanzinnig hoeveel je in punten kunt verdienen. De aanmeldingsbonussen zijn enorm. We staan ​​op het punt onze app te lanceren die al je punten gaat bijhouden en vervolgens ook de tools biedt om ze te gebruiken. Want dat is het belangrijkste: veel mensen hebben punten gespaard. De zomer van 2021 valt mooi samen met mensen die denken dat ik een reis nodig heb en ik heb al deze punten, dus er is geen beter moment om ze te gebruiken. "

Brian Kelly’s Bucket list

Als de reis terugkomt, wil hij Machu Picchu bezoeken, voordat het weer overvol raakt. De Galapagos-eilanden en Ecuador staan ​​ook bovenaan de lijst. Brian noemt Gay Oktoberfest in München een feestervaring die je gezien moet hebben. Al die Duitsers en toeristen in klederdracht die vanaf 7 uur bier drinken. Wat kan er fout gaan?

Lees meer over het verzamelen van airline miles en punten op De punten Guy.


Gepubliceerd: 19-feb-2021 door Alex | Aan: Gay MaldivenGay New YorkGay VS.Interviews

New York Tours en ervaringen

Blader door onze zorgvuldig geselecteerde selectie van tours in New York van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat uw tour begint.


Aanbevolen hotels in New York