walt disney world orlando

Dingen om te doen in Orlando

De leukste dingen om te doen in het tropische Orlando

Met zijn levendige en kleurrijke buurten, de nabijheid van enkele van de beste stranden van de VS en een bloeiende binnenstad, is Orlando een van de meest opwindende en veelbelovende bestemmingen in de VS. De invloed van de grote Zuid-Amerikaanse bevolking in de stad heeft een cultureel rijke en diverse omgeving gecreëerd die bruist van de mogelijkheden.

Hoewel Orlando bekend staat als de hoofdstad van het themapark van de wereld, is er nog zoveel meer te zien en te doen in dit prachtige stukje tropische paradijs. De stad heeft ook een sterke en veerkrachtige LGBT + -bevolking ontwikkeld die een inclusieve en levendige gemeenschap blijft creëren voor zowel Gay-inwoners als reizigers.

 

Dingen om te doen in Orlando

 

 

Kennedy Space Center

 

Niet alleen voor kinderen, het Kennedy Space Centrer ligt op ongeveer een uur rijden van Orlando en biedt bezoekers de kans om de geschiedenis en voortdurende inspanningen van ruimtereizen en verkenning te verkennen en er zich in onder te dompelen. Het ensemble van hightech installaties, geavanceerde digitale displays en baanbrekende speciale effecten van het centrum laat bezoekers de ruimte echt ervaren.

In het Kennedy Space Center kun je het Atlantis-ruimtevaartuig zien, een rondleiding krijgen door de Astronauts Hall of Fame en zien hoe ruimtevaartuigen opstijgen aan boord van een meeslepende en reality-augmented simulator. Je aan Star Trek gerelateerde Gaydromen worden vervuld en je zult uren bezig zijn!

 

Dingen om te doen in Orlando

 

 

Orlando Museum of Art

 

Het Orlando Museum of Art, opgericht in 1924, probeert de meest meeslepende en ontroerende kunstwerken te interpreteren en tentoon te stellen aan het grote publiek in de hoop nieuwe generaties innovatieve en creatieve denkers en producenten te inspireren. Het museum presenteert een maandelijkse rotatie van tentoonstellingen en installaties die bestaan ​​uit stukken uit zowel de VS als de rest van de wereld. Een scala aan workshops, rondleidingen en interactieve lessen worden ook aangeboden in het museum en vele zijn gratis.

Een van de belangrijkste kenmerken van het museum is de permanente collectie kunst uit het hele Afrikaanse continent. De collectie omvat tal van stoffen, sculpturen en schilderijen die eeuwen teruggaan en afkomstig zijn uit talloze landen.

 

Bank

 

 

New Smyrna Beach

 

Op slechts een klein eindje rijden van het centrum van Orlando, belooft New Smyrna Beach reizigers een langzamer levenstempo om te verkennen en te ontdekken. New Smyrna is een charmant kustplaatsje dat geniet van hetzelfde zonnige klimaat en weelderige landschap als zijn drukkere tegenhanger, terwijl het een meer relaxte en ontspannen omgeving biedt. Het gebied is diep geworteld in zijn verbinding met lokaal erfgoed, kunst en cultuur en is ook een populaire bestemming voor surfers.

Er is een overvloed aan dingen te doen in New Smyrna Beach, waaronder unieke winkelervaringen, eindeloze watersportactiviteiten in de buitenlucht en enkele van de beste eetgelegenheden en restaurants in Florida.

 

Miami

 

 

Orlando gay clubs en bars

 

Orlando heeft een bloeiend Gay-uitgaansleven behouden ondanks de sluiting van veel Gaybars en clubs in andere delen van de staat, en staat daarom bekend als een van de beste uitgaansgelegenheden voor Gayseksuele reizigers in de VS. De Gayclubs in Orlando staan ​​bekend om de zintuiglijke gemeenschap die ze bieden en ze blijven de unieke Gaycultuur van het gebied behouden.

 

hal

 

 

Dr Phillips Center for the Performing Arts

 

Oorspronkelijk bedoeld als een ruimte voor de creatieve bevolking van de stad om elkaar te ontmoeten, op te treden, te delen en te innoveren, is het Dr Phillips Center for the Performing Arts nu een centrum van kunst en cultuur. Gelegen in het hart van het centrum van Orlando, worden in de drie theaters van het centrum enkele van de meest gerenommeerde en indrukwekkende reizende shows ter wereld gehouden en de locatie is ook de thuisbasis van het Orlando Ballet.

Bezoekers kunnen vaak meer ervaren dan alleen een show in het centrum, met regelmatige workshops en masterclasses die worden gegeven door de beste artiesten van broadway, muziek en scherm. Er zijn een aantal eetgelegenheden en eetgelegenheden in het Dr Phillips Center for the Performing Arts en bezoekers moeten hun bezoek ook combineren met een verkenning van de fascinerende binnenstad.

 

lelie

 

 

Harry P Leu-tuinen

 

Orlando staat niet bekend om de sereniteit, dus voor reizigers die willen ontsnappen aan de drukte van het centrum van de stad, bieden de Harry P Leu-tuinen een welkome smaak van zen en rust. De tuinen zijn een paradijs van tropische plantkunde, gesticht in de jaren 1930 door de in Orlando geboren en industrieel Harry P Leu. Leu reisde de wereld rond om zijn uitgebreide collectie zeldzame planten en zaden samen te stellen.

De tuinen beslaan een indrukwekkende 50 hectare en bezoekers worden aangemoedigd om wat tijd door te brengen met dwalen over de vele paden die zich een weg banen door het terrein om de volledige variëteit aan gebladerte te waarderen. Met kabbelende rivieren en 200 jaar oude eiken vormen de Harry P Leu-tuinen een prachtig stukje ongerepte schoonheid in het hart van Orlando.

 

Pulse Orlando-monument

 

Het onePulse Foundation Memorial, dat bestaat op de locatie van het bloedbad, is een tijdelijke installatie ter nagedachtenis aan de 49 levens die zijn genomen tijdens een van de grootste Gayfobe aanslagen in de geschiedenis. Het monument is bedoeld om de nagedachtenis van degenen die hun leven hebben verloren te bewaren terwijl er een meer permanent herinneringscentrum wordt gebouwd.

Bezoekers zijn van harte welkom om donaties aan de stichting achter te laten, evenals eerbetoon aan het monument zelf. Lees meer over Puls Orlando.

Sluit je aan bij de Travel Gay Nieuwsbrief

Wat is er vandaag

De beste rondleidingen in Orlando

Bekijk een selectie van tours in Orlando van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat uw tour begint.

Het beste ervaringen in Orlando voor uw reisHaal je gids

Aanbevolen hotels

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel