Antwerp Gay Pride 2024

Antwerp Gay Pride 2024

Antwerp Gay Pride 2024

7 augustus 2024 - 11 augustus 2024

Locatie

stadscentrum Antwerpen, Antwerpen, België, Antwerpen, België

DETAILS nader te bepalen

Antwerpen, bekend als een van de meest Gayvriendelijke steden ter wereld, heeft zich gevestigd als een vooraanstaande bestemming voor opmerkelijke Gay-evenementen. Onder hen hebben het gerenommeerde Red & Blue-feest en het langverwachte Antwerp Pride-weekend wereldwijde aandacht getrokken.

Antwerp Gay Pride 2024, een hoogtepunt op de jaarlijkse LGBTQ+ kalender van de stad, belooft een onvergetelijke ervaring van 7 tot 12 augustus. De grote Parade op zaterdag, een spectaculaire stoet van kleurrijke praalwagens en uitbundige deelnemers, vormt het decor voor een week vol festiviteiten. Na de Parade komt de stad tot leven met het levendige WAVE-straatfestival, een openluchtfeest dat iedereen uitnodigt om mee te doen. Verwacht live optredens, boeiende kunstvertoningen en een levendige sfeer die diversiteit en acceptatie omarmt.

Gedurende de week biedt de stad een gevarieerd aanbod aan evenementen gericht op de LGBTQ+-gemeenschap en haar bondgenoten. Van opzwepende dansfeesten met dj's van wereldklasse tot spraakmakende discussies en culturele tentoonstellingen, er is voor elk wat wils. Antwerp Gay Pride creëert een inclusieve ruimte waar individuen zich vrij kunnen uiten, hun identiteit kunnen vieren en verbindingen kunnen onderhouden met gelijkgestemde individuen.

Antwerpen, met zijn rijke geschiedenis en vooruitstrevende mentaliteit, biedt het perfecte decor voor deze levendige viering van liefde, gelijkheid en trots. Of je nu een buurtbewoner bent of een bezoeker, dompel jezelf onder in de opwindende energie van Antwerp Gay Pride 2024 en maak deel uit van een gedenkwaardige ervaring die diversiteit omarmt en het engagement van de stad voor LGBTQ+-inclusie laat zien.

Ben je van plan om in Antwerpen te zijn voor Pride? Bekijk onze lijst van tophotels in Antwerpen voor Gayreizigers.

TG wit logoBezoek Website
tarief Antwerp Gay Pride 2024

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.