BOiBOX PRIMA! - Zevende verjaardag Bonanza!

BOiBOX PRIMA! - Zevende verjaardag Bonanza!

BOiBOX PRIME! - Seventh Birthday Bonanza!

Locatie

De glorie 281 Kingsland Road, London, United Kingdom

Maatschappelijk gedistantieerde shenanigans bij The Glory.

Groetjes mooie mensen! 

Op dit moment, meer dan ooit, is het belangrijk om dingen te vinden om te vieren en raad eens... BOiBOX is ZEVEN!  EN er is meer... we zijn terug in het gebouw bij ons geliefde huis, De glorie met niet één maar twee zittende (sociaal afstandelijke) superster-supershows! Het is tijd om onze zevende verjaardag te vieren, want we zijn in onze PRIMA! 

Een Drag King-droom die begon met een schoenveter in een Soho-kelder is nu ZEVEN, heeft een zee van sensationele Kings voortgebracht, 129 Drag Kings gepresenteerd en 105 speciale BOiBOX Drag King-shows geproduceerd en het telt... We hebben verschillende deuren ingetrapt , overleefde vrouwenhaat, regeneratie, veranderingen in locaties, een pandemie... en we zijn er nog steeds en nog steeds Queer! Wie ooit heeft gezegd dat Drag Kings dat niet kunnen, kijk ze DOEN! En we blijven het doen dankzij de ongelooflijke artiesten waarmee we werken en ons geweldige publiek...JIJ!

Dus doe mee met de Drag King Revolution en vier deze mijlpaal met ons terwijl we twee supershows geven om het te vieren, want het is de grote! We zijn jarig!

Georganiseerd door Cabaret Power Couple Adam All & Apple Derrieres

Superster... 

DOE EEN! - Drag King-icoon, co-host van Man Up! en brenger van (sociaal afstandelijke) Brummie Love! Met hun zijdezachte stem, supergladde stijl en brutale comedy-chat, zal Don One je gegarandeerd aan het lachen maken!

RUBYJY JONES! - Winnaar Burlesque Hall of Fame! Veelgeprezen en aanbeden 'big, fat, fabulous, queer Canadian'! Rubyyy, een pionier van het Queerlesque-genre en een geweldige mentor voor velen, is bedenker, curator en schepsel van de nacht!

RICHARD ENERGIE! - Innovatief, politiek en grappig...tegelijkertijd! Rijzende ster en winnaar van Disney Snatchgame 2021!

SIGI MAANLICHT! - Boylesque en drag king-sensatie en onderdeel van het ongelooflijke Pan Asian Cabaret Collective, The Bitten Peach, Sigi Moonlight prikkelt en beangstigt het publiek met zijn satirische twist van popcultuur en politiek. Ook verboden in Canada...

 

Social distancing:

Vanwege de sociale afstandsmaatregel hebben we TWEE shows, een om 7 uur en een om 9 uur. Tickets worden verkocht op tafelbasis voor uw bubbels voor de veiligheid van ons publiek, artiesten en crew. The Glory houdt zich zorgvuldig aan de richtlijnen van de overheid. Het aantal plaatsen is strikt beperkt en alle bestellingen worden per tafel geserveerd.

Toegankelijkheid:

De show vindt plaats in de kelder van The Glory die niet rolstoeltoegankelijk is. Vanwege sociale afstandsbeperkingen zijn we niet in staat om veilige toegangsondersteuning te bieden bij The Glory, we leren gaandeweg en proberen uit te zoeken hoe we dit mogelijk kunnen maken. Als je een toegangsondersteuner uit je bubbel wilt meenemen, stuur ons dan een e-mail op boiboxinfo@gmail.com We nemen ook het evenement op en zullen een online versie van de show maken van de beelden met optionele ondertitels en audiodescriptie, zodat die wie niet bij ons in de zaal van de show kan genieten, kan veilig thuis genieten van de show.

 

*****

'London's vitale Drag King Showcase', 'Een steeds evoluerende trukendoos' - TimeOut 

Een 'verborgen Soho-juweeltje BOiBOX is mijn toptip' - The Guardian

*Te zien op ITV 'This Morning', BBC Newsbeat, Londen Live en ITV News*

 

 

Ticketlink
tarief BOiBOX PRIMA! - Zevende verjaardag Bonanza!

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.