BOiBOX PRIME! - Zevende verjaardag Bonanza!

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

BOiBOX PRIME! - Zevende verjaardag Bonanza!

Sociaal afstandelijke shenanigans bij The Glory.

Groeten mooie mensen! 

Op dit moment is het meer dan ooit belangrijk om dingen te vieren en te raden wat ... BOiBOX is ZEVEN!  EN er is meer ... we zijn terug in het gebouw bij ons geliefde huis, De glorie met niet één maar twee zittende (sociaal afstandelijke) superster-supershows! Het is tijd om onze zevende verjaardag te vieren, want we zijn in onze PRIME! 

Een Drag King-droom die begon aan een schoenkoord in een Soho-kelder is nu ZEVEN, nadat hij een zee van sensationele koningen heeft voortgebracht, 129 Drag Kings heeft gedemonstreerd en 105 speciale BOiBOX Drag King-shows heeft geproduceerd en geteld ... We hebben verschillende deuren ingegooid, overleefd vrouwenhaat, regeneratie, veranderingen in locaties, een pandemie ... en we zijn er nog steeds en nog steeds Queer! Wie ooit heeft gezegd dat Drag Kings dat niet kan, kijk naar hen DOEN! En dat blijven we doen dankzij de ongelooflijke artiesten waarmee we werken en ons geweldige publiek… JIJ!

Dus doe mee met de Drag King Revolution en vier deze mijlpaal met ons terwijl we twee super-shows geven om het te vieren, want het is de grote! Het is onze verjaardag!

Georganiseerd door Cabaret Power Couple Adam All & Apple Derrieres

Supersterren… 

DOE EEN! - Drag King-pictogram, co-host van Man Up! en brenger van (sociaal afstandelijke) Brummie Love! Met hun zijdezachte stem, supergladde stijl en brutale comedychat, laat Don One je gegarandeerd lachen!

RUBYYY JONES! - Winnaar Burlesque Hall of Fame! Veelgeprezen en aanbeden 'grote, dikke, fantastische, queer Canadese'! Rubyyy, een pionier van het Queerlesque-genre en voor velen een geweldige mentor, is de maker, curator en schepper van de nacht!

RICHARD ENERGIE! - Innovatief, politiek en grappig… tegelijk! Rijzende ster en winnaar van Disney Snatchgame 2021!

SIGI MAANLICHT! - Boylesque en drag king-sensatie en onderdeel van het ongelooflijke Pan Asian Cabaret Collective, The Bitten Peach, Sigi Moonlight prikkelt en beangstigt het publiek met zijn satirische draai van popcultuur en politiek. Ook verboden in Canada ...

 

Social distancing:

Vanwege sociale afstandsmaatregel hebben we TWEE shows, één om 7 uur en één om 9 uur. Tickets worden op tafelbasis verkocht voor uw bubbels voor de veiligheid van ons publiek, artiesten en crew. De Glorie voldoet zorgvuldig aan de richtlijnen van de overheid. Het aantal plaatsen is strikt beperkt en alle bestellingen worden aan tafel geserveerd.Toegankelijkheid:

De show vindt plaats in de kelder van The Glory die niet rolstoeltoegankelijk is. Vanwege beperkingen op het gebied van sociale afstand zijn we niet in staat om veilige toegangsondersteuning te bieden bij The Glory, we leren gaandeweg en proberen uit te vinden hoe we dit mogelijk kunnen maken. Als u een toegangsondersteuner uit uw bubbel wilt meenemen, stuur ons dan een e-mail op [e-mail beveiligd] We nemen ook het evenement op en zullen van de beelden een online versie van de show maken met optionele ondertitels en audiodescriptie, zodat degenen die niet bij ons in de zaal van de show kunnen genieten, veilig thuis van de show kunnen genieten.

 

*****

'London's vital Drag King Showcase', 'Een steeds evoluerende doos met trucs' - TimeOut 

Een 'verborgen Soho-juweeltje BOiBOX is mijn toptip' - The Guardian

* Aanbevolen op ITV 'This Morning', BBC Newsbeat, Londen Live en ITV News *

 

 

Ticketlink

Bijgewerkt: 21-sep-2020

Aanbevolen hotels in Londen

Travel Gay Gemeenschapsfoto's 1

Upload je foto's

Door te uploaden verleen je ons een licentie om de foto's te gebruiken.
Foto's worden beoordeeld voordat andere mensen ze kunnen zien.


Schrijf een recensie over BOiBOX PRIME! - Zevende verjaardag Bonanza!

Jouw ervaring kan andere Gayreizigers echt helpen.

Uw achternaam en e-mailadres worden NIET gepubliceerd.
Door een recensie in te dienen, gaat u ermee akkoord dat u wordt toegevoegd aan onze mailinglijst.
Voer uw e-mailadres zorgvuldig in - we kunnen een verificatieverzoek sturen.
We zullen uw persoonlijke gegevens met niemand delen.
We controleren elke recensie voor publicatie.
Jij kunt lezen ons moderatie- en fotobeleid hier.