'Camp' Camp 2023: 25th Anniversary Season of America's Premier Summer Camp for LGBTQ+ Adults

'Camp' Camp 2023: 25th Anniversary Season of America's Premier Summer Camp for LGBTQ+ Adults

'Camp' Camp 2023: 25th Annivesary Season of America's Premier Summer Camp for LGBTQ+ Adults

Locatie

'Kamp' Kamp Zuidwest-Maine, Portland (ME), USA

'Camp' Camp 2023: 25th Anniversary Season of America's Premier Summer Camp for LGBTQ+ Adults
'Camp' Camp, Amerika's belangrijkste zomerkamp voor LHBTQ+-volwassenen, organiseert van 25-20 augustus zijn mijlpaalseizoen voor het 27-jarig jubileum. Sinds 1997 hebben queer reizigers die op zoek zijn naar een unieke all-inclusive vakantie ontspanning, opwinding en een nieuwe levenslange gemeenschap gevonden tijdens een zomerkampervaring van een week die door veel aanwezigen de "beste tijd ooit!" gedurende meer dan twee decennia.

Vanaf de allereerste zomer is 'Camp' Camp net zo gestructureerd als een traditioneel slaapkamp met een robuust activiteitenschema dat alles biedt, van kanoën tot glas in lood tot volleybal tot een jaarlijkse Talent/No Talent Show. Kampeerders kunnen er ook voor kiezen om gewoon te ontspannen door op het strand te liggen, een gitaar te tokkelen met mede-kampeerders, of een boom te zoeken waar ze achterover kunnen leunen en eindelijk in dat boek duiken dat stof heeft verzameld op hun nachtkastje.

Hoewel een rustieke week in de bossen van Maine niet ieders idee van een vakantie is, zullen LGBTQ+ reizigers die op zoek zijn naar een onderscheidende ontsnapping die ook van grote waarde is, vinden dat 'Camp' Camp de perfecte keuze is. Voor een all-inclusive prijs van $ 1825 voor de week - minder dan $ 275 per dag - krijgen kampeerders gemeenschappelijke accommodatie in eenvoudige hutten, maaltijden van restaurantkwaliteit, meer dan 30 outdoor-, atletische en creatieve activiteiten om elke dag uit te kiezen, een ander sociaal evenement elke avond, bier en wijn, en vervoer heen en terug van Portland, Maine naar Camp. Verlaagde tarieven via het unieke Staff-programma van Camp beginnen slechts $ 400 voor de week en zijn beperkt beschikbaar.

Elk jaar wordt Camp doorgaans bijgewoond door meer dan 200 queer folx van alle genderidentiteiten, variërend in leeftijd van 21 tot in de 80. Al vijfentwintig jaar heeft 'Camp' Camp een rendement van meer dan 50%. Terugkerende kampeerders noemen de leuke en inclusieve LGBTQ+-gemeenschap waarin ze zich in Camp bevinden als de belangrijkste reden voor hun terugkeer, een bevestiging van de unieke intentie om een ​​gemeenschap op te bouwen achter de oprichting van Camp meer dan twee decennia geleden.

Wat is inbegrepen:
- Accommodaties in gemeenschappelijke hutten voor 5-20 mannen of vrouwen, met ook genderneutrale/gemengde opties beschikbaar
- Alle maaltijden en tussendoortjes
- Activiteiten en sociale avondevenementen
- Bier en wijn tijdens bepaalde sociale avondevenementen
- Vervoer heen en terug naar Camp vanaf de luchthaven, het trein- of busstation van Portland, Maine
- Parkeren in de buurt
- 200+ nieuwe vrienden

Doe mee van 20-27 augustus en ontdek zelf waarom onze kampeerders hun week op 'Camp' Camp de beste tijd ooit noemen

'Camp' Camp's nieuwste video op YouTube
TG wit logoBezoek Website
tarief 'Camp' Camp 2023: 25th Anniversary Season of America's Premier Summer Camp for LGBTQ+ Adults

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel