Florence Queer-festival

Florence Queer-festival

Florence Queer Festival

Locatie

Bioscoop Odeon Via Camillo Cavour, 50/R, 50121, Florence, Italië

BESCHRIJVING VAN HET EVENEMENT

Het Florence Queer Festival is het belangrijkste Toscaanse festival gewijd aan de Queer-cultuur (Gay, lesbisch, transgender, ... en niet alleen), georganiseerd door de IREOS-vereniging van Florence. Het festival is uitgegroeid tot een van de meest gevolgde op het toneel Fiorentina en een van de belangrijkste Italiaanse LGBT-festivals.
 
Het festival is klaar om zijn eerste 21 jaar te vieren in Cinema La Compagnia in Florence, van 18 tot 22 oktober 2023. Deze nieuwe editie zal daarom een ​​gelegenheid zijn om de geschiedenis van het evenement te vieren, maar ook een gelegenheid om bases van een nieuw pad met de kracht en ideeën van de vrijwilligers van het centrum van Ireos.
 
Het festival blijft speelfilms aanbieden. korte films, boekpresentaties, tentoonstellingen en panels waarin niet alleen de geschiedenis van de LGBTQIA+ beweging centraal zal staan, maar ook de inzet van vrijwilligers van de Vereniging, die het festival zullen zien als een showcase voor de vraagstukken waarmee zij te maken krijgen het jaar.
 
Ireos is een vereniging die altijd heeft gevochten voor de verspreiding van de waarden van inclusie, evenals voor ons festival: queer, transinclusief, voor iedereen. We werken momenteel aan een editie die zo dicht mogelijk bij deze waarden ligt en staan ​​klaar om u een horizontaal en feestelijk evenement aan te bieden.
 
TG wit logoBezoek Website
tarief Florence Queer-festival

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.