Pride van Thessaloniki 2024

Pride van Thessaloniki 2024

Thessaloniki Pride 2024

21 juni 2024 - 29 juni 2024

Locatie

verschillende locaties stadscentrum, Thessaloniki, Griekenland

Pride van Thessaloniki 2024

Dit jaar zal Thessaloniki gastheer zijn van EuroPride, waar ook het reguliere Thessaloniki Pride-evenement zal plaatsvinden. Voor meer informatie, zie onze lijst voor EuroPride 2024 Thessaloniki.

Thessaloniki Pride zal groter zijn dan ooit in 2024, aangezien het gastheer is van EuroPride 2024. Thessaloniki neemt het stokje over van Malta die gastheer was in 2023 en trekt traditioneel veel bezoekers die komen om deel te nemen aan de LGBT-vieringen, met de Pride-parade als belangrijkste attractie, plus een verscheidenheid aan van evenementen, feesten en activiteiten door de hele stad. De stad zou in 2020 EuroPride organiseren, maar deze werd geannuleerd vanwege de pandemie.

Ervaar de magie van Thessaloniki, het bloeiende toeristische centrum van Griekenland, tijdens EuroPride 2024. Met zijn idyllische weer, levendige culinaire scene, bruisend nachtleven en een langdurige aanwezigheid van LHBTI's, heeft deze stad een overvloed aan attracties voor bezoekers. Sinds 2012 organiseert Thessaloniki met trots zijn eigen jaarlijkse pride-festival, dat een groeiend aantal bezoekers trekt, met een opmerkelijke piek van 18,000 deelnemers.

Als gastheer van EuroPride in Zuidoost-Europa zet de stad zich hartstochtelijk in voor de strijd tegen LHBTI-discriminatie en voor het bevorderen van een gevoel van hoop voor onze gemeenschap op de Balkan en daarbuiten. Hun doel is om een ​​veilige en inclusieve omgeving te creëren voor individuen van alle geslachten, seksualiteiten, uitdrukkingen en diverse achtergronden in heel Europa.

Ga naar Thessaloniki voor een buitengewone 9-daagse viering van liefde en acceptatie op EuroPride 2024. Omarm deze gedenkwaardige gebeurtenis en maak deel uit van de beweging die een inclusief Europa voor iedereen voor ogen heeft.

Plan je een reis naar Thessaloniki in juni tijdens Pride? Kijk dan op onze lijst met aanbevolen hotels in Thessaloniki.

TG wit logoBezoek Website
tarief Pride van Thessaloniki 2024

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel