Gay Professional Netwerk met Ed Davies

Gay Professional Network with Ed Davies

Locatie

Ambtenarenclub Grote Scotland Yard, London, United Kingdom

Doe met ons mee voor een sociaal en zakelijk netwerkborrel in de Civil Service Club, op een steenworp afstand van Trafalgar Square op dinsdag 24 maart 2021.

Daar zijn we heel blij mee Ed Davies, een zeer succesvolle auteur zal komen vertellen over zijn verhaal "Mijn zichtbaar translichaam is niet gebroken, verminkt, hartverscheurend of tragisch. Het is veerkrachtig, uitdagend, sterk en vreugdevol. En het beste van alles is dat ik niet het gevoel heb dat ik voor iemand zorg het lichaam van een ander niet meer. Dus zet je aannames opzij en laat me mijn eigen verhaal over mezelf vertellen." -@thisboyisstrange
#kristalproject #trans #lgbt #trots #transgender #lichaamspositiviteit

Alle leden hebben de mogelijkheid, helemaal niet verplicht, om een ​​paar woorden te zeggen, als ze ervoor kiezen om dit te doen, elk maximaal 2 minuten, maar de meeste passen binnen 30 seconden zoals "Hallo, ik ben JF en organiseer evenementen, chat daarna met me voor meer informatie of als je hulp nodig hebt bij iets komende viering, vergadering, incentive, conferentie en evenementen."

Het geprivatiseerde gebied dat voor ons is gereserveerd, bevindt zich dus aan het einde van de hoofdbar bestel je drankje (s) kom langs en sluit je bij ons aan, pak je badge en begin gelijkgestemden te ontmoeten. 

Uw naam (bij inschrijving) staat op de lijst bij de receptie, u hoeft geen bevestiging af te drukken, wij verwachten u.

Het is een gratis evenement voor onze bijdragende en ereleden en zij krijgen voorrang bij de boekingen: badges worden voorbereid. Niet-leden worden gevraagd om bij aankomst £ 10 te betalen voor de organisatie van de avond, hetzij contant of met een creditcard.

RSVP hier als je dat nog niet hebt gedaan: https://www.outsavvy.com/event/3564/gay-professional-network-social-and-business-networking-with-ed-davies-tickets

Deel dit evenement met en nodig je vrienden en collega's uit, vraag hen om mee te doen www.gpn.one (Lidmaatschap is slechts £ 20 per jaar...)

Deel dit evenement op Facebook en Twitter met je vrienden.

Ik kijk er erg naar uit je dan te zien.

Met alle beste wensen,

JF voor GPN

jf@gpn.one
www.gpn.one
tarief Gay Professional Netwerk met Ed Davies

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.