MOTORPOOL -Pride Edition- feat. Harde ton

MOTORPOOL -Pride Edition- feat. Harde ton

MOTORPOOL -Pride Edition- feat. Hard Ton

Locatie

Neem contact op met Tokio B2F Shintaiso Bldg No.4, 2-10-12 Dogenzaka, Shibuya-ku, Tokio 150-0043 Japan, Tokyo, Japan

Tokyo Pride vieren in een regenbui van luide en trotse house, disco en acid.
Gelijktijdig met Tokyo's Rainbow Pride-festiviteiten, verwelkomt Contact met trots een line-up boordevol talent uit het hele LGBT+-spectrum. Naast DJ's zal de losbandige viering van diversiteit gastheer zijn voor drag queens en meer uit Europa, de VS en Azië.
Afkomstig uit Venetië in een oogverblindend vertoon van queercultuur op 11, is Hard Ton de perfecte keuze om het feest te leiden. Producer DJ Wawashi en heavy metal-zanger Max, deels performancekunstwerk, deels live-act met elektronische muziek, creëren een multi-zintuiglijke ervaring die simpelweg weigert te negeren. Achter de theaters schuilt een serieuze hoeveelheid acid house-vuurkracht - dit is verre van een nieuwe cabaretact, bevestigd door de solide nummers voor International Deejay Gigolo, Permanent Vacation en Luv Shack Records.
Naast het showstelende headline-optreden, zal DJ Wawashi ook dj'en op de avond om het energieniveau de hele nacht op peil te houden. Ook contactregulier Gonno zal aanwezig zijn om de sfeer op de Studio X-vloer vast te houden. De gevestigde producer is verschenen op een breed scala aan labels, van Perc Trax en Endless Flight tot International Feel en Ostgut Ton, en hij zal zijn instinct voor house, techno en disco met flair meenemen wanneer hij meedoet aan het plezier bij MOTORPOOL op zijn beste vorm.

TG wit logoBezoek Website
tarief MOTORPOOL -Pride Edition- feat. Harde ton

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.