Peaky Blinders-feest

Peaky Blinders Party

Locatie

Twee brouwers 114 Clapham High Street, London, United Kingdom

De Peaky Blinders vragen het genoegen van uw gezelschap tijdens een evenement om het begin van de Roaring Twenties te vieren, in de Club Room van de Two Brewers, Clapham.

Live muziek wordt geleverd door The Swing II Soul Collective, een 4-koppige band met zangers Diane Horan Hill, Miles Elliott en Phil Lee-Thomas, die klassieke swing uit die tijd presenteert tot ska, funk, soul en op postmoderne jukebox geïnspireerde herinterpretaties van moderne popsongs.

Trek je mooiste jaren twintig-kleding aan; er zal een Best Dressed Catwalk zijn, met prijzen te winnen!

Wat te dragen:

Voor hem: Peaky Blinders staan ​​bekend om hun scherpe pakken, frisse overhemden en natuurlijk hun kenmerkende petten. Een wollen overjas en klassieke werklaarzen met veters zijn een must voor elke gangsterlook. Een zakhorloge is het ultieme accessoire. Paraplu optioneel.

Voor haar: Mode voor vrouwen stond in het teken van 'loskomen'. lage taille, een sjerp of riem rond de lage taille of heup en een rok die overal hangt van enkel tot aan de knie maar nooit erboven. Cloche-hoeden, kousen met naden, een portemonnee, handschoenen en misschien sieraden. Schoenen T-straps, Mary Janes met enkele of dubbele riem en Oxfords voor wandelen. Elegant en decadent met flapperjurken met kralen of lange avondjurken. Accessoires zijn onder meer de hoofdband, stola's, boa's, armbanden en kettingen.
tarief Peaky Blinders-feest

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.