Phuket Gay Pride – Laguna Phuket Pride Week

Phuket Gay Pride - Laguna Phuket Pride Week
Home > Gay Thailand > Gay Phuket > Phuket Gay Pride - Laguna Phuket Pride Week

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige evenementen kunnen worden geannuleerd in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Kijk op de website van de locatie of het evenement voor de laatste informatie. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

begin datum: 12-april-2021 | eind datum: 15-april-2021

12 - 15 april 2021 🏳️‍🌈. Phuket Pride is nu de Laguna Phuket Pride Week - gepland tijdens Songkran Week op Cassia Phuket Bangtao Beach.

De Gayscene in Phuket heeft een sterk gemeenschapsgevoel en een trotse traditie van fondsenwerving voor goede doelen. Het hoogtepunt van deze samenwerking met de gemeenschap is Phuket's Pride-festival en -parade. Phuket Pride werd voor het eerst gehouden in 1999 en was meteen een publiekstrekker bij zowel toeristen als de lokale bevolking, zowel Gay's als hetero's.

Het festival wordt ondersteund door lokale Gaybedrijven en door de lokale overheid erkend als een belangrijk toeristisch en cultureel evenement. Dit jaarlijkse evenement vindt normaal gesproken plaats in april in Patong en biedt verschillende activiteiten, waaronder atletiekwedstrijden, kunsttentoonstellingen, liefdadigheidsveilingen, straatfeesten, openluchtconcerten, cabaretshows en vuurwerkshows.

Het belangrijkste evenement is de parade (de grootste in zijn soort in Thailand) die wordt gevolgd door een verscheidenheid aan podiumentertainment. Daarna worden de locaties rond Patong Beach en Paradise Complex een grote feestscène die tot diep in de nacht doorgaat.

Een overzicht van eerdere Phuket Pride-feesten is beschikbaar op de Phuket Pride Facebook-pagina. Het laatste nieuws en updates over de Gayscene in Phuket zijn ook te vinden op de officiële Phuket Pride-website.

Bijgewerkt: 08-apr-2021
rapporteer verkeerde informatie

Aanbevolen hotels in Phuket

Travel Gay Gemeenschapsfoto's 0

Upload je foto's

Door te uploaden verleen je ons een licentie om de foto's te gebruiken.
Foto's worden beoordeeld voordat andere mensen ze kunnen zien.


Schrijf een recensie over Phuket Gay Pride - Laguna Phuket Pride Week

Jouw ervaring kan andere Gayreizigers echt helpen.

Uw achternaam en e-mailadres worden NIET gepubliceerd.
Door een recensie in te dienen, gaat u ermee akkoord dat u wordt toegevoegd aan onze mailinglijst.
Voer uw e-mailadres zorgvuldig in - we kunnen een verificatieverzoek sturen.
We zullen uw persoonlijke gegevens met niemand delen.
We controleren elke recensie voor publicatie.
Jij kunt lezen ons moderatie- en fotobeleid hier.