Solve-Along-A-Murder-She-Wrote bij de Stage Door: A Christmas Secret

Solve-Along-A-Murder-She-Wrote at the Stage Door: A Christmas Secret

Locatie

De podiumdeur West Marlands Road 78, Southampton, United Kingdom

Los samen met onze favoriete kampmisdaadshow uit de jaren 80 op.

Neem het op tegen JB Fletcher bij Solve-Along-A-Murder-She-Wrote, een interactieve vertoning van een klassieke aflevering van Murder, She Wrote. Ga met ons mee naar de enige kerstaflevering van de show, waarin Jessica 'A Christmas Secret' onthult.

Superfan Tim Benzie keert terug naar The Stage Door na bomvolle presentaties van de afleveringen "Sing a Song of Murder", "Birds of a Feather", "Broadway Malady" en meer. Tijdens de avond zijn er spelletjes, prijzen en deelname van het publiek, met speciale toestemming van NBC Universal Television.

Solve-Along-A-Murder-She-Wrote viert alles wat de televisiemysteries uit de jaren 80 te bieden hadden - gekunstelde scenario's! Geen DNA-bewijs! Enorm haar! Gast sterren!

En natuurlijk staat film- en Broadway-ster Angela Lansbury als romanschrijver / detective JB Fletcher centraal. Kun jij de misdaad oplossen voor de beste amateur-speurder van Cabot Cove?

Solve-Along-A-Murder-She-Wrote-functies:
* Een race om de misdaad op te lossen, via de Fameometer en de Suspiciometer!
* Meezingen met het themaliedje met nieuwe teksten!
* Een Cabot Cove-quiz en loterij!
* Clips en biogs van de campy gaststerren!

Tim Benzie is geobsedeerd door Murder, She Wrote, nadat ik de originele serie had gezien toen deze voor het eerst werd uitgezonden, en nu overal geniet van de herhalingen op televisie. Een bekroonde toneelschrijver en co-auteur van de pantos van de Royal Vauxhall Tavern 2017, 2018 en 2019 ('Goosed', 'Rubbed' en 'Slipped). Hij is de co-producer van de kampclubnacht PopHorror.

Tijd: deuren om 6 uur
Show om 7 uur

Tickets: £ 10 vooraf
£ 12 voor de deur

Ticketlink
tarief Solve-Along-A-Murder-She-Wrote bij de Stage Door: A Christmas Secret

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.