The Morning After - Boven het Stag Theater

The Morning After @ Boven het hert

The Morning After @ Above The Stag

Locatie

Boven The Stag Theatre 72 Albert Embankment, London, United Kingdom

The Morning After is een moderne komedie over liefde, seks en relaties die op gepaste wijze opnieuw is bedacht met een verhaal over koppels van hetzelfde geslacht voor zijn debuut in het VK in Above The Stag, de enige speciale LGBT+-theaterruimte in het VK. Deze heerlijke komedie draait van 22 januari tot 1 maart in het hoofdgebouw van het theater.

Thomas wordt verrast en naakt wakker in het bed van een jonge man, en terwijl de herinneringen aan de one-night-stand van gisteravond boven komen drijven, schrikt hij behoorlijk als de moeder van de jonge man haar hoofd om de deur steekt om ze niet alleen ontbijt te brengen. in bed, maar om samen met hen een praatje te maken en te roddelen over de avond ervoor.

Thomas komt al snel terecht in een familie van gekke excentriekelingen voor wie geen onderwerp of gedrag ongepast is - de capriolen van die ochtend zijn slechts het eerste teken dat dit een familie is die niet aan privacy doet. Of, zo blijkt, tot ziens...

Zullen de acties van deze overbekende familie een potentiële ontluikende romance belemmeren, of zal hun openheid Thomas laten zien dat je leven leiden met alles in de open lucht echt heel bevrijdend kan zijn? Hoe dan ook, het wordt een 'morning after' die hij niet snel zal vergeten.

The Morning After speelt zich volledig af in één slaapkamer en gaat over het zoeken naar liefde en hoe verschillende opvattingen over 'openheid' een bloeiende relatie kunnen beïnvloeden. Naast de humor belicht het schrijven meer serieuze onderwerpen van menselijke tekortkomingen van hypocrisie en oneerlijkheid en stelt de vraag; wie heeft uiteindelijk het recht om te beoordelen welke route we nemen om liefde te vinden?
TG wit logoBezoek Website
tarief The Morning After @ Boven het hert

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.