Wij de Marly: een raar thuis ver van huis

We the Marly: A queer home from home

Locatie

Marlborough Pub & Theater 4 Princes Street, Brighton, United Kingdom

We the Marly: Een queer thuis ver van huis - een van de meest inclusieve en leuke gay-locaties in Brighton.

Een poëtische performance en interactieve workshop ter ondersteuning van queer mental health.

Hoe voelt het als iemand naar je luistert? Echt luisteren? Als de buitenwereld schreeuwt dat je er niet bij hoort, dat je niet past? Hoe is het om de omhelzing te vinden van een ruimte waar raar wordt verwelkomd, normen worden omvergeworpen en zorg beschikbaar is?

Kan rondhangen in je plaatselijke pub eigenlijk een radicale daad van zelfbehoud zijn? Kan een pub een centrum van gemeenschapswelzijn zijn? Of is de geestelijke gezondheidszorg voorbehouden aan een systeem dat niet is ontworpen met de queer-ervaring in gedachten?

Sluit je aan bij academici, beoefenaars van de geestelijke gezondheidszorg, artiesten en gemeenschapsleden in de Marlborough Pub & Theatre voor een avond vol optredens en een workshop in World Café-stijl, geïnspireerd door de geleefde ervaringen van de pubgemeenschap. We delen poëzie op basis van de verhalen van echte mensen, die de ervaringen vertellen van het geven en ontvangen van emotionele steun die niet wordt herkend in de geestelijke gezondheidszorg.
We nodigen je uit om deel te nemen aan interactieve, op kunst gebaseerde workshopsessies om op deze provocatie te reageren, je ervaringen en gedachten toe te voegen en je een sociale scene voor te stellen die gezondheidsbevorderende sociale relaties erkent, beschermt, valideert en viert.

Voor versnaperingen gezorgd. Workshops zijn volledig toegankelijk. Voorstellingen zijn gedeeltelijk toegankelijk - neem contact op met de organisatoren om toegangsondersteuning te regelen.

Bios organisatoren:
Charlotte Wilcox is een psychotherapeut in een privépraktijk in Brighton. Na in de geestelijke gezondheidszorg te hebben gewerkt, doceert ze nu kritische psychologie met een interesse in radicale alternatieven voor reguliere voorzieningen. Haar promotieonderzoek gebruikt creatieve methoden om ervaringen van queerness te onderzoeken. Ze woonde een tijdje boven in de Marly, in welke honingzoete tijd dit project tot stand kwam.

Rebecca Graber is een kritische gezondheidspsycholoog die geïnteresseerd is in hoe vriendschappen mensen kunnen helpen door tegenspoed heen te komen. Ze is vooral geïnteresseerd in het gebruik van creatieve methodes om geleefde ervaringen te begrijpen en die kennis in te pluggen in systemen die beter voor mensen zouden moeten zorgen dan zijzelf. Ze is een ouder, immigrant en bondgenoot.

Helen Johnson is een sociaal wetenschapper wiens werk draait om creativiteit en kunst. Ze is vooral geïnteresseerd in spoken word en slam-gemeenschappen, en in kunstinterventies voor gezondheid, welzijn, onderwijs en sociale rechtvaardigheid. Helen is ook een performance-poëet die poëzie en creatief schrijven gebruikt als onderzoeksinstrument. In haar 'vrije' tijd runt ze poëzie-evenementen en beheert ze het Poetry&Words-podium van Glastonbury Festival, samen met haar vrouw Benita.

Deuren: 7:00 uur

Optreden: 7 uur

Atelier: 8 uur

Het evenement wordt gefinancierd door het University of Brighton School of Applied Social Science Network Fund.
We zijn verheugd om reissubsidies te verstrekken aan iedereen die er een nodig heeft om aanwezig te zijn. Om er een aan te vragen, zonder opgaaf van reden, kunt u een e-mail sturen naar Charlotte.Wilcox@gmail.com.
tarief Wij de Marly: een raar thuis ver van huis

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.