Jouw route naar het vaderschap

Your Route To Fatherhood

Locatie

Malmaison Manchester 1-3 Piccadilly, Manchester, United Kingdom

Nee, niet papa binnen dat gevoel. In de juiste zin.

TwoDads.UK is verheugd om onze populaire UK Surrogacy-informatie-evenementen voor 2021 aan te kondigen. Exclusief ontworpen voor beoogde vaders met enkele van de beste vruchtbaarheidsexperts in het VK.

Het evenement vindt plaats in het iconische Malmaison Hotel in het hart van Manchester in het Piccadilly-district, en er zullen gastsprekers uit de UK Surrogacy-arena bij betrokken zijn, die allemaal hun deskundige kennis en best practices delen als het gaat om draagmoederschap in het VK. Ons evenement wordt met trots gesponsord door Care Fertility Manchester, de draagmoederschapsexperts van Manchester's toonaangevende Fertility Clinic.

Alle eerdere TwoDads.UK-evenementen zijn volledig uitverkocht, dus deze keer stellen we extra tickets beschikbaar vanwege de grote vraag.

Michael en Wes zijn Gayseksuele vaders en zijn pioniers op het gebied van ouderschap van hetzelfde geslacht en voorstanders van draagmoederschap in het VK. Hun actieve aanwezigheid op sociale media en samenwerkingen op tv en online media helpen moderne Britse gezinnen te normaliseren en campagne voeren voor gelijke behandeling van beoogde ouders via draagmoederschap is geen onbekende. Ze hebben twee kinderen via draagmoederschap in het VK, Talulah geboren in oktober 2016 en hun zoon Duke in augustus 2019. Ze willen hun ervaringen delen, om u in staat te stellen en in staat te stellen uw doelen van ouderschap te bereiken.

Dit evenement is voor jou als je zelf een gezin wilt stichten, maar niet zeker weet waar je moet beginnen in het VK of als je de VS (en andere internationale opties) hebt verkend en bent afgeschrikt door de kosten. Altruïstisch draagmoederschap in het VK is volkomen legaal en gemakkelijk toegankelijk en we willen u helpen uw weg te vinden in wat sommigen als complex beschouwen (wij niet).

Laten we de echte ervaring van Michael en Wes delen over hoe het is om vader te zijn via draagmoederschap in het VK en kijken wat ons panel van experts allemaal te bieden heeft. Er is ook gelegenheid om te netwerken en ook offline vragen te stellen.

Een lichte lunch is inbegrepen in de prijs van het ticket.

De agenda volgt
tarief Jouw route naar het vaderschap

Geen beoordelingen gevonden

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.