Belfast verkennen

Belfast verkennen

Belfast bezoeken? Bekijk dan deze toeristische topattracties in de stad.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

 

Titanic bezoekerscentrum

Belfast verkennen 'Titanic Belfast', de naam die is gegeven aan het Titanic Visitor Centre-gebouw dat in 2012 werd geopend. Gelegen in de Titanic Quarter, vlakbij waar het eigenlijke schip werd gebouwd.

 

SS Nomadisch

Belfast verkennen SS Nomadic, een stoomschip van de White Star Line. Gelanceerd in 1911 in Belfast en hier tentoongesteld in 2013. Gebouwd als aanbesteding voor RMS Olympic en RMS Titanic, is ze nu het laatste overgebleven White Star Line-schip.

 

Botanic Gardens

Belfast verkennen Botanische tuinen Palm House in Belfast

 

Sluit je aan bij de Travel Gay Nieuwsbrief

Kasteel van Belfast

Belfast verkennen Belfast Castle is gelegen met Cavehill Country Park. Een van de beroemdste bezienswaardigheden van Belfast.

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.