Abtenau Gay Gids en Hotels

Abtenau Gay Gids en Hotels

Abtenau is een geweldige skibestemming in Oostenrijk.

Abtenau is een marktstad op ongeveer 40 minuten van Salzburg. Het skigebied maakt het tot een populaire toeristenbestemming. Ideale plek om te skiën als je een beginner bent of als je ervaren bent.

Hotels Abtenau

AbtenauU kunt een reis maken van Salzburg naar Abtenau. Salzburg is de geboorteplaats van Mozart. Je kunt ook een Julie Andrews-moment beleven op de groene en glooiende heuvels van Oostenrijk.

 

Bekijk tarieven en boek nu

De Sonnleit'n in Abtenau is de perfecte locatie voor een ontspannende vakantie, zodat u kunt ontsnappen aan de stress van het dagelijkse leven en kunt genieten van het prachtige berglandschap. Met accommodatiemogelijkheden waaronder originele appartementen, kamers en hutten. De unieke traditionele en rustieke hutten stellen u echt in staat om luxueus terug te keren naar de natuur en optimaal te profiteren van de spectaculaire bergen.

Bovendien biedt hun prachtige natuurlijke zwemvijver een verkoeling op een hete zomerdag. Op het terrein vindt u ook een boerderijwinkel en taverne, compleet met lokale volksmuziek en nuchtere gerechten.

Kenmerken

zwembad, taverne, winkel

Schratten 27, Abtenau


Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.