Amarillo Gay Gids en Hotels

Amarillo Gay Gids en Hotels

Amarillo is een kleine stad in Texas

Amarillo, gelegen in het noorden van Texas, is een kleine stad in het Texas Panhandle-gebied. Grotere steden zoals Albuquerque en Dallas liggen op 5 uur rijden. Amarillo is een toegangspoort tot het uitgestrekte, met paden omzoomde Palo Duro Canyon State Park. Het staat ook bekend om de Cadillac Ranch, een installatie van met graffiti versierde auto's, gedeeltelijk begraven in een veld, langs de beroemde Route 66. De historische wijk is een geweldige plek om te dineren en antiekwinkels.

Amarillo, Texas

Hotels in Amarillo

Er is een goede mix van Gayvriendelijke hotels en motels van grote merken in Amarillo. De Gayscene in Amarillo is klein maar vriendelijk, met een paar Gay(vriendelijke) bars verspreid over de stad. Er zijn een paar geweldige musea om te bezoeken, zoals het Amarillo Museum of Art, het Texas Air & Space Museum en de American Quarter Horse Hall of Fame & Museum.

Gaybars in Amarillo

De 212 Club is een Gay/LHBT-vriendelijke bar, dans- en nachtclub in Amarillo, Texas. Serveert eten (Taco Tuesdays!) en drankjes, met regelmatige shows en speciale evenementen zoals karaoke, drag bingo en RuPaul's Drag Race kijkfeesten.

Kenmerken

nachtclub, bar, muziek, speciale evenementen

212 6th Ave, Amarillo


Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.