Bakersfield Gaybars, clubs en hotels

Bakersfield Gaybars, clubs en hotels

Bakersfield is een van de grotere maar minder bekende Californische steden. Het heeft een kleine Gayscene.

Bakersfield is misschien het best bekend om het Bakersfield-geluid in countrymuziek. Het is een belangrijk industrieel en agrarisch knooppunt. Bakersfield is een vrij rustige stad.

Hotels Bakersfield

Bakersfield

Bakersfield ligt op ongeveer 80 mijl afstand van het LA Basin. Het heeft veel mensen ertoe gebracht de steeds stijgende prijzen van andere Californische steden te ontvluchten, wat Bakersfield eindelijk een boost geeft.

 

Bekijk tarieven en boek nu

Gayvriendelijke Bakersfield-rondleidingen en -ervaringen

Blader door onze zorgvuldig geselecteerde selectie Gayvriendelijke tours en ervaringen in Bakersfield van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat uw tour begint.

Gaybars in Bakersfield

Er zijn een paar Gay-locaties in Bakersfield, waaronder een grote Gayclub. Er is ook een Gaybar in Bakersfield.

Casablanca Nightclub is een Gay-populaire club in Bakersfield, Californië. Het is zeven dagen per week geopend. Er is een grote dansvloer, regelmatig dragshows en lichtjes. Casablanca Nightclub is de meest populaire Gaybar in dit deel van de staat buiten LA

Kenmerken

club, slepen

1825 N St, Bakersfield

weekdag: ma-vr: 9 - 2 uur
weekend: za-zo: 9 - 2 uur

De Mint Bar is een Gay-populaire duikbar in Bakersfield. Het is relaxed en no-nonsense. Een causale plek voor een drankje voordat je andere plekken gaat verkennen. Er is een patio en een rookruimte.

Kenmerken

bar

1207 19th St, Bakersfield