Gay Bali · Diensten

Gay Bali · Diensten

Onze verzameling van andere Gaybedrijven, dienstverleners en LGBT-organisaties op Bali.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Er wordt alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat de informatie die op deze website wordt gepubliceerd accuraat en informatief is. Deze website is uitsluitend bedoeld ter informatie. Het is niet bedoeld ter vervanging van een consult met een voldoende gekwalificeerde arts. TravelGay.com is niet verantwoordelijk voor informatie die persoonlijk wordt verstrekt op een locatie die op de website wordt vermeld, en advies wordt gegeven naar goeddunken van de gebruiker.

Top Picks

Mason Adventures is een zeer Gayvriendelijk avonturenbedrijf gevestigd in Bali, gespecialiseerd in wildwatervaren, junglebuggy's, helikoptervluchten, bergfietsen en olifantensafari's. Ze zijn een familiebedrijf, dat al 30 jaar actief is, en bieden 5-sterrenfaciliteiten van begin tot eind tijdens al hun reizen en ervaringen.

Kies uit een wildwaterraftingtrip die je langs de raadselachtige Ayung-rivier in Ubud voert, een spannende junglebuggy op een speciaal aangelegde ATV-baan, fiets in de buurt van de beroemde vulkaan Mount Batur en door 30 km bospaden en oude hindoetempels , of trek door het achterland door het oude hindoeïstische dorp Taro.

 

Bijgewerkt: 03-dec-2019

Jl. By Pass Ngurah Rai, Pemogan, Kec. Denpasar Sel., Kota Denpasar, Bali

weekdag: 06: 00-23: 00
weekend: 06: 00-23: 00

5.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 51 stemmen Stemmen

Persoonlijke gids service door een Gayvriendelijke gastheer die je graag weghaalt van de toeristische lokazen om de stad te ontdekken zoals ze werkelijk is.

Hun gids zorgt te allen tijde voor uw veiligheid en welzijn, met een opgewekte persoonlijkheid, een zorgzame instelling en een goede kennis van het Engels. Houd er rekening mee dat dit een strikt niet-seksuele dienst is.

Service is beschikbaar in Amsterdam, Bali, Bangkok, Buenos Aires, Chiang Mai, Colombo, Davao City, Dhaka, Dubai, Dushanbe, Galle, Hanoi, Havana, Ho Chi Minh, Johannesburg, Kathmandu, Kerala, Kuala Lumpur, Istanbul, Los Angeles , Luxor, Lviv, Negombo, Panama City, Pattaya, Phnom Penh, Rotterdam, Rio de Janeiro, San Diego, Singapore, Thimphu en Zagreb.

Bijgewerkt: 03-dec-2019
weekdag: 09:00 - 00:00
weekend: 09:00 - 00:00 uur

3.3
Publieksbeoordeling

Vanaf 55 stemmen Stemmen

Gay bar crawl-service in Seminyak. Een lokale gids zal jou en andere gelijkgestemde jongens kennis laten maken met het beste gay-nachtleven dat Bali te bieden heeft.

De tour begint bij een bar aan het strand waar een paar gratis drankjes worden geserveerd. Als je eenmaal kennis hebt gemaakt met de andere gasten, is het tijd om naar de clubs te gaan met go-go-dansers en drag queen-shows.

De kroegentocht begint om 9 uur en duurt ongeveer 6 uur. Welkomstdrankjes en Engelssprekende Balinese gids voorzien. Reserveren kan online.

Eigenschappen

bar, muziek, dans

Bijgewerkt: 11-dec-2019

Jl. Dhyana Pura No.99, Seminyak, Bali

weekdag: wo, vr vanaf 21 uur
weekend: za vanaf 21 uur

4.8
Publieksbeoordeling

Vanaf 62 stemmen Stemmen

Bali heeft interessante en mooie duikplekken waaronder het wrak van een Amerikaans 'Liberty'-schip, de canyons van Gili Tepekong en het nabijgelegen eiland Nusa Penida waar het mogelijk is om een ​​foto te maken van de beroemde Mola Mola maanvis.

Gayduikers (en degenen die willen leren duiken) kunnen deze opmerkelijke locaties ervaren in het gezelschap van Dive The Rainbow - Bali's Gayduikspecialist.

Dive The Rainbow biedt een scala aan cursussen, waaronder een 3- of 4-daagse PADI Open Water Diver, een Advanced Open Water-cursus tot een 3-weekse Dive Master-cursus.

Bijgewerkt: 21-nov-2019

Jalan Dayung 25,SemawangSanur, Denpasar, Bali


4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 61 stemmen Stemmen

De eerste in zijn soort in Indonesië. Bali Medika is een moderne kliniek met zorgzaam personeel, dat huisartsconsultaties, on-call medische diensten, reproductieve gezondheidsdiensten en seksuele gezondheidszorg voor de LGBT-gemeenschap biedt.

De kliniek bevindt zich in het centrum van Kuta.

Bijgewerkt: 21-nov-2019

Jalan Kalianget 3,Kuta, Bali

weekdag: 09:00 - 14:00; 17:00 - 21:00 uur
weekend: za 10 - 00 uur

3.9
Publieksbeoordeling

Vanaf 59 stemmen Stemmen

Lokale non-profit Gay-organisatie die bewustwording en financiering voor hiv / aids op Bali vergroot.

Bali Rainbow Community erkent het belang van hun LGBT-gemeenschap, hun behoefte aan betere voorlichting over hiv / aids, hulpverlening en hulp aan geïnfecteerde patiënten.

Ze werken nauw samen met Gayadewata, Bali Medika (gratis anoniem testen) en Bali Peduli om mensen voor te lichten over hiv.

Bijgewerkt: 21-nov-2019

Seminyak, Bali


4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 57 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.