Gay Bangkok · Diensten

Gay Bangkok · Diensten

Onze verzameling van Gayseksuele bedrijven, dienstverleners en LGBT-vriendelijke organisaties in Bangkok.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Kortom, al het andere in Bangkok waarvan we denken dat je het misschien nuttig vindt!

其他 在 曼谷 的 同志 或 亲 同志 的 业务 ѕ 提供 业 业 ѕ 同志 支援 组 和 机构。

Er wordt alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat de informatie die op deze website wordt gepubliceerd accuraat en informatief is. Deze website is uitsluitend bedoeld ter informatie. Het is niet bedoeld ter vervanging van een consult met een voldoende gekwalificeerde arts. TravelGay.com is niet verantwoordelijk voor informatie die persoonlijk wordt verstrekt op een locatie die op de website wordt vermeld, en advies wordt gegeven naar goeddunken van de gebruiker.

Top Picks

PULSE Clinic, het belangrijkste centrum voor seksuele gezondheid van Bangkok, is betaalbaar, discreet, uitgebreid en snel.

De diensten omvatten hiv-preventie (PrEP & PEP), soa / soa-tests en -behandeling, vitamine IV-druppels en consultaties met counselors en artsen die voldoen aan internationale normen.

Of je nu Gay, lesbisch, bi, trans, nieuwsgierig, non-binair, pan, poly, uit de kast bent, of hetero bent, je verdient het om gezond te zijn. PULSE is er om te helpen.

Gelegen op slechts een steenworp afstand van het Sala Daeng BTS-station (afrit 3), in het hart van Silom. Vermeld deze advertentie bij het afrekenen en ontvang een gratis geschenk. Maak een afspraak online. .

dichtstbijzijnde station: Sala Daeng

Bijgewerkt: 04-mrt-2020

60/4 Silom Road, Suriyawong, Bangkok

weekdag: 11: 00-19: 30
weekend: 11: 00-19: 30

5.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 62 stemmen Stemmen

Rattinan Plastische chirurgiekliniek, 20 jaar geleden opgericht in het hart van Bangkok, dicht bij het beroemde uitgaansgebied Patpong. Ze bieden alle soorten esthetische diensten, waaronder liposuctie, sixpack-creatie (abdominaal etsen) en andere niet-invasieve procedures zoals Botox, laser, injectie van vulmiddel.

Het team bestaat uit cosmetisch chirurgen, endocrinologen, oculoplastisch chirurgen en bariatrische chirurgen die hier allemaal meer dan 15 jaar ervaring hebben.

Eigenschappen

internettoegang, gratis wifi

Bijgewerkt: 26-jun-2020

No 5, Sitthivorakij BUilding, Silom Soi 3 , Silom Road,, Bangkok

weekdag: 10.00 -20.00
weekend: za 10.00-20.00, zo GESLOTEN

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 1 stemmen Stemmen

gezondheid & schoonheid

Test BKK is een non-profit campagne in Bangkok die hiv-testen promoot voor Gaymannen en mannen die seks hebben met mannen (MSM), en informatie geeft over PrEP en kliniekopties.

Bijgewerkt: 27-dec-2019

5.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 55 stemmen Stemmen

Poppers Thailand is de nummer 1 leverancier van poppers in Thailand. Bel ze voor levering op dezelfde dag!

Bijgewerkt: 27 mei 2020
weekdag: 24 uur
weekend: 24 uur

5.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 56 stemmen Stemmen

De onafhankelijke, non-profit HIV Foundation, geregistreerd in Thailand in 2012, heeft tot doel hiv te voorkomen en de gezondheid van mensen met hiv in de regio Azië-Pacific te verbeteren.

Bijgewerkt: 04-mrt-2020

149/19-21 Surawongse Rd, Bangrak, Bangkok


4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 59 stemmen Stemmen

De POZ is een steungroep die voorlichting, begeleiding en tijdelijke opvang biedt aan mannen die seks hebben met mannen (MSM) en transgenders die besmet zijn met hiv / aids.

Bijgewerkt: 13-apr-2020

38 UdomSuk 13, Sukhumvit Soi 103, Bangna, Bangkok

weekdag: 09:00 - 17:30
weekend: za 09 - 00 uur

5.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 57 stemmen Stemmen

Een nieuwe tatoeage nodig? Terwijl de meeste toeristen naar de populaire Khaosan Road gaan om er een te kopen, is er een uitstekende tattoo-artiest in onze buurt. Zijn naam is Van - getalenteerd, vriendelijk en zijn tarieven zijn redelijk.

Zijn tattooshop bevindt zich boven op Silom Soi 4, verleden Telefoon Pub. Elke avond tot laat geopend. Van doet uitstekend 'reparatiewerk' en maakt zelfs een ontwerp voor u - zorg ervoor dat u weet wat u doet.

Bijgewerkt: 08-nov-2019

Silom Soi 4, Bangkok


4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 58 stemmen Stemmen

Super Rich biedt zeer goede wisselkoersen. U kunt hun actuele tarieven online bekijken. Bezoekers uit Europa of Amerika kunnen flink besparen door contant geld in Thailand te wisselen. Andere Aziatische valuta zijn beschikbaar.

Bij binnenkomst maakt het personeel een fotokopie van uw paspoort en krijgt u een wachtrijnummer. Wanneer uw nummer wordt gebeld, gaat u naar de toegewezen stand en voltooit u uw transactie.

Het hoofdkantoor van Super Rich bevindt zich in de buurt van CentralWorld, maar er zijn andere vestigingen in Bangkok, meestal bij grote skytrain-stations zoals Siam, Chidlom, Asoke (openingstijden variëren).

Banken en andere geldwisselaars bieden concurrerende tarieven. De enige plaats om GEEN contant geld te wisselen, is in een hotel. In elk geval is uw paspoort vereist.

Eigenschappen

shop

Bijgewerkt: 04-mrt-2020

various locations, Bangkok

weekdag: 09:00 - 18:00
weekend: 09:00 - 18:00 / 17:00 uur

5.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 55 stemmen Stemmen

Exclusive: 100 Baht Discount

Boetieksalon Cutey & Beauty in schoonheids- en grooming-eigendom van Gay's biedt een scala aan essentiële diensten, waaronder een mannelijke manicure, pedicure en gezichtsmasker voor heren.

Getalenteerd, vriendelijk en eigenzinnig personeel biedt een uitstekende service.

Cutey and Beauty is van locatie veranderd. Het nieuwe adres is:

C&B Herenkapper
37/3 Plaza Building, Room 215.
Pat Pong Soi2, Surawong Road.,
Bangrak, Bangkok 10500. Tel: 086 034.

dichtstbijzijnde station: BTS: Saladaeng of MRT: Silom

Bijgewerkt: 13 mei 2020

Pat Pong Soi2, Surawong Road, Bangkok

weekdag: 10:30 - 20:00
weekend: 10 - 30 / 20 - 00 uur

4.1
Publieksbeoordeling

Vanaf 56 stemmen Stemmen

Bezocht door veel Gayseksuele klanten en buitenlanders. Gelegen direct bij het SalaDaeng skytrain-station in Silom (bijna tegenover Soi 2) - zoek naar een kapperspaal en loop naar rechts naar boven.

Bijgewerkt: 11-sep-2019

2/F Silom Road, (50 metres from Soi Saladaeng), Bangkok

weekdag: 09:00 - 18:30
weekend: za 09 - 00 uur

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 56 stemmen Stemmen

Een van de beste ziekenhuizen in Azië. Bumrungrad biedt een uitgebreid assortiment controles van het hele lichaam  die populair zijn bij buitenlandse bezoekers vanwege de eersteklas service en scherpe tarieven.

De resultaten van uw bloedonderzoek zijn beschikbaar voordat u uw laatste onderzoek heeft afgerond, en a volledige schriftelijke rapportage is de volgende dag beschikbaar! Zeer aan te bevelen.

dichtstbijzijnde station: BTS: Ploenchit

Bijgewerkt: 11-sep-2019

33 Sukhumvit 3 Rd, Bangkok


5.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 56 stemmen Stemmen

Gezicht heeft een strijkijzer nodig? Haal die rimpels weg met Botox. Maak een afspraak met Dr. Nantapat bij APEX. Ze kent de look die je wilt en is genereus met de naald. Top-ups zijn, indien nodig, meestal gratis.

Een Gay-populaire beauty & skin clinic, uitgerust met de nieuwste technologie. APEX heeft verschillende vestigingen in Bangkok, waaronder één binnen Het Emporium (3e verdieping).

Bijgewerkt: 14-jan-2020

various locations, Bangkok

weekdag: 10:00 - 21:00
weekend: 10:00 - 21:00 uur

3.9
Publieksbeoordeling

Vanaf 59 stemmen Stemmen

LGBT-groepen en -organisaties

OUT BKK, opgericht in 2016, is een non-profitorganisatie die tot doel heeft het bewustzijn te vergroten en een veilige omgeving te bieden voor de LGBTIQ + -gemeenschap in Bangkok en in Thailand als geheel.

Door te netwerken met lokale LGBT-vriendelijke bedrijven en bedrijven, is de steungroep van plan een verscheidenheid aan educatieve programma's, initiatieven, duurzame campagnes, discussies en recreatieve activiteiten uit te voeren.

Bijgewerkt: 27-dec-2019

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 57 stemmen Stemmen

Adam's Love is een project van een non-profitorganisatie Adam's Love Global Foundation for MSM and Transgender Health (ALGO), gevestigd in Thailand en wereldwijd actief. Het project maakt gebruik van innovatieve hiv-servicemodellen en communicatietechnologieën om hiv-preventie en zorg op te schalen en de impact van de hiv-epidemie onder MSM- en transgendergemeenschappen wereldwijd te verminderen.

Adam's liefde en  TemanTeman.org websites bieden uitgebreide informatie, amusement, online counseling en deskundig advies voor de MSM-gemeenschap in Thailand en de rest van de wereld. Het project biedt counseling over hiv / aids, betrekt beroemdheden bij het de-stigmatiseren van MSM / hiv-problemen, stelt MSM-gemeenschappen in staat door middel van workshops, en moedigt MSM aan om deel te nemen aan online naar offline (O2O) activiteiten voor het gebruik van hiv-preventie en zorg.

ALGO Stichting is verbonden met een netwerk van klinieken in Azië die hiv-tests en zorg- en ondersteuningsdiensten aanbieden aan mensen met hiv / aids.

Bijgewerkt: 21 februari 2020

Adam’s Love Global Foundation for MSM and Transgender Health (ALGO),


5.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 58 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.