Gay Bangkok-klinieken / -diensten

Gay Bangkok-klinieken / -diensten

Onze verzameling Gaybedrijven, klinieken en dienstverleners en LGBT-vriendelijke organisaties in Bangkok

Kortom, al het andere in Bangkok waarvan we denken dat je het misschien nuttig vindt!

Er wordt alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat de informatie die op deze website wordt gepubliceerd accuraat en informatief is. Deze website is uitsluitend bedoeld ter informatie. Het is niet bedoeld ter vervanging van een consult met een voldoende gekwalificeerde arts. TravelGay.com is niet verantwoordelijk voor informatie die persoonlijk wordt verstrekt op een locatie op de website, en advies wordt gegeven naar goeddunken van de gebruiker.

Gay Bangkok-klinieken en -diensten

Safe Clinic
Locatie Icoon

Times Square Building, 246 Sukhumvit Rd, Rm 314 Fl 3, Bangkok, Thailand

Toon op kaart
4.2
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 26 stemmen

Beschrijving eigenaren: Welkom bij Safe Clinic, de belangrijkste kliniek voor soa-/soa-testen, behandeling en hiv-preventie (PrEP & PEP) in Bangkok. Bij Safe Clinic zijn we trots op het leveren van snelle, vertrouwelijke en professionele diensten aan iedereen die onze deuren binnenkomt. Wij vinden dat iedereen het verdient om zich op zijn gemak en veilig te voelen tijdens het zoeken naar medische zorg. Daarom zetten we ons in voor het creëren van een niet-oordelende omgeving waarin uw gezondheid onze topprioriteit is.

Gunstig gelegen in het stadscentrum van Bangkok, is onze kliniek gemakkelijk bereikbaar met zowel MRT als BTS. We begrijpen dat drukke schema's het moeilijk kunnen maken om prioriteit te geven aan uw gezondheid, daarom zijn we elke dag geopend van 12.00 - 20.30 uur.

Laat ons voor u en uw gezondheidsbehoeften zorgen. Bezoek ons ​​bij Safe Clinic en ervaar de gemoedsrust in de wetenschap dat u in goede handen bent.

Dichtstbijzijnde station: BTS: Asoke-station, MRT: Sukhumvit-station

Laatst geupdate op: 4-mrt-2024

Health & Beauty

Pulse Clinic
Locatie Icoon

Silom Road 60/4, Suriyawong, Bangkok, Thailand

4.1
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 18 stemmen

PULSE Clinic, het belangrijkste centrum voor seksuele gezondheid van Bangkok, is betaalbaar, discreet, uitgebreid en snel.

De diensten omvatten hiv-preventie (PrEP & PEP), soa / soa-tests en -behandeling, vitamine IV-druppels en consultaties met counselors en artsen die voldoen aan internationale normen.

Of je nu Gay, lesbisch, bi, trans, nieuwsgierig, non-binair, pan, poly, out, in de kast of hetero bent, je verdient het om gezond te zijn. PULSE is er om te helpen.

Gelegen op slechts een steenworp afstand van het Sala Daeng BTS-station (uitgang 3), in het hart van Silom. Vermeld deze advertentie bij het afrekenen en ontvang een gratis geschenk.

Dichtstbijzijnde station: Sala Daeng

Weekdag: 9:30-22:30

Weekend: 9:30-22:30 uur

Laatst geupdate op: 23-oktober-2023

Test BKK
Locatie Icoon

Bangkok, Thailand

5
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 1 stemmen

Test BKK is een non-profit campagne in Bangkok die hiv-testen promoot voor Gaymannen en mannen die seks hebben met mannen (MSM), en informatie geeft over PrEP en kliniekopties.

Laatst geupdate op: 15-Sep-2023

The POZ Home Center Foundation
Locatie Icoon

38 UdomSuk 13, Sukhumvit Soi 103, Bangna, Bangkok, Thailand

Toon op kaart
5
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 2 stemmen

De POZ is een steungroep die voorlichting, begeleiding en tijdelijke opvang biedt aan mannen die seks hebben met mannen (MSM) en transgenders die besmet zijn met hiv / aids.

Weekdag: 09:00 - 17:30

Weekend: za 09:00 - 17:30

Laatst geupdate op: 15-Sep-2023

Van Tattoo
Locatie Icoon

Silom Soi 4, Bangkok, Thailand

Toon op kaart
3.8
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 6 stemmen

Nieuwe tatoeage nodig? Terwijl de meeste toeristen naar de populaire Khaosan Road gaan om er een te krijgen, is er een uitstekende tattoo-artiest in onze buurt. Zijn naam is Van - getalenteerd, vriendelijk en zijn tarieven zijn redelijk.

Zijn tattooshop bevindt zich boven op Silom Soi 4, verleden Telefoon Pub. Elke avond tot laat geopend. Van doet uitstekend 'reparatiewerk' en maakt zelfs een ontwerp voor je - zorg er gewoon voor dat je weet wat je doet.

Weekdag: 13:00-23:30

Laatst geupdate op: 14-april-2024

Super Rich
Locatie Icoon

verschillende locaties, Bangkok, Thailand

Toon op kaart
5
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 3 stemmen

Super Rich biedt zeer goede wisselkoersen. U kunt hun actuele tarieven online bekijken. Bezoekers uit Europa of Amerika kunnen flink besparen door contant geld in Thailand te wisselen. Andere Aziatische valuta zijn beschikbaar.

Bij binnenkomst maakt het personeel een fotokopie van uw paspoort en krijgt u een wachtrijnummer. Wanneer uw nummer wordt gebeld, gaat u naar de toegewezen stand en voltooit u uw transactie.

Het hoofdkantoor van Super Rich bevindt zich in de buurt van CentralWorld, maar er zijn andere filialen in Bangkok, meestal bij grote skytrain-stations zoals Siam, Chidlom, Asoke (kantooruren variëren).

Banken en andere geldwisselaars bieden concurrerende tarieven. De enige plaats om GEEN contant geld te wisselen, is in een hotel. In elk geval is uw paspoort vereist.

Voordelen:
Winkel

Weekdag: 09:00 - 18:00

Weekend: 09:00 - 18:00 / 17:00 uur

Laatst geupdate op: 15-Sep-2023

Rattinan Plastic Surgery Clinic
Locatie Icoon

Nr. 5, Sitthivorakij-gebouw, Silom Soi 3, Silom Road,, Bangkok, Thailand

Toon op kaart
4.5
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 2 stemmen

Rattinan Plastische chirurgiekliniek, 20 jaar geleden opgericht in het hart van Bangkok, dicht bij het beroemde uitgaansgebied Patpong. Ze bieden alle soorten esthetische diensten, waaronder liposuctie, sixpack-creatie (abdominaal etsen) en andere niet-invasieve procedures zoals Botox, laser, injectie van vulmiddel.

Het team bestaat uit cosmetisch chirurgen, endocrinologen, oculoplastisch chirurgen en bariatrische chirurgen die hier allemaal meer dan 15 jaar ervaring hebben.

Voordelen:
Gratis wifi
Internet toegang

Weekdag: 10.00 -20.00

Weekend: za 10.00-20.00 , zo GESLOTEN

Laatst geupdate op: 12-Jan-2024

Cutey & Beauty
Locatie Icoon

37/3 Plaza-gebouw, kamer 215, Bangkok, Thailand

Toon op kaart
3.6
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 16 stemmen

Boetieksalon Cutey & Beauty in schoonheids- en grooming-eigendom van Gay's biedt een scala aan essentiële diensten, waaronder een mannelijke manicure, pedicure en gezichtsmasker voor heren.

Getalenteerd, vriendelijk en eigenzinnig personeel biedt een uitstekende service.

Cutey and Beauty is van locatie veranderd. Het nieuwe adres is:

C&B Herenkapper
37/3 Plaza-gebouw, kamer 215.
Pat Pong Soi2, Surawong Road.,
Bangrak, Bangkok 10500. Tel: 086 034.

Dichtstbijzijnde station: BTS: Saladaeng of MRT: Silom

Weekdag: 11:00 - 18:00

Weekend: za: 11:00 - 18:00; Zo: gesloten

Laatst geupdate op: 8-mei-2024

Saladaeng Barber
Locatie Icoon

2/F Silom Road, (50 meter van Soi Saladaeng), Bangkok, Thailand

Toon op kaart
3.7
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 12 stemmen

Bezocht door veel Gayseksuele klanten en buitenlanders. Gelegen direct bij het SalaDaeng skytrain-station in Silom (bijna tegenover Soi 2) - zoek naar een kapperspaal en loop naar rechts naar boven.

Weekdag: 9:30 - 4:30 uur

Weekend: 9 - 30 uur, zondag gesloten

Laatst geupdate op: 7-feb-2024

Bumrungrad International
Locatie Icoon

33 Sukhumvit 3 Rd, Bangkok, Thailand

Toon op kaart
3.4
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 5 stemmen

Een van de beste ziekenhuizen in Azië. Bumrungrad biedt een uitgebreid assortiment controles van het hele lichaam  die populair zijn bij buitenlandse bezoekers vanwege de eersteklas service en scherpe tarieven.

De resultaten van uw bloedonderzoek zijn beschikbaar voordat u uw laatste onderzoek heeft afgerond, en a volledige schriftelijke rapportage is de volgende dag beschikbaar! Zeer aan te bevelen.

Dichtstbijzijnde station: BTS: Ploenchit

Laatst geupdate op: 15-Sep-2023

APEX Skin Care Clinic
Locatie Icoon

verschillende locaties, Bangkok, Thailand

Toon op kaart
3.3
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 9 stemmen

Gezicht heeft een strijkijzer nodig? Haal die rimpels weg met Botox. Maak een afspraak met Dr. Nantapat bij APEX. Ze kent de look die je wilt en is genereus met de naald. Top-ups zijn, indien nodig, meestal gratis.

Een Gay-populaire beauty & skin clinic, uitgerust met de nieuwste technologie. APEX heeft verschillende vestigingen in Bangkok, waaronder één binnen Het Emporium (3e verdieping).

Weekdag: 10:00 - 21:00

Weekend: 10:00 - 21:00

Laatst geupdate op: 15-Sep-2023

LGBT-groepen en organisaties

Adam's Love
Locatie Icoon

Adam's Love Global Foundation for MSM and Transgender Health (ALGO), Bangkok, Thailand

4.5
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 11 stemmen

Adam's Love is een project van een non-profitorganisatie Adam's Love Wereldwijde Stichting voor MSM en Transgender Gezondheid (ALGO), gevestigd in Thailand en wereldwijd actief. Het project maakt gebruik van innovatieve hiv-servicemodellen en communicatietechnologieën om hiv-preventie en zorg op te schalen en de impact van de hiv-epidemie onder MSM- en transgendergemeenschappen wereldwijd te verminderen.

Adams liefde en TemanTeman.org websites bieden uitgebreide informatie, amusement, online counseling en deskundig advies voor de MSM-gemeenschap in Thailand en de rest van de wereld. Het project biedt counseling over hiv / aids, betrekt beroemdheden bij het de-stigmatiseren van MSM / hiv-problemen, stelt MSM-gemeenschappen in staat door middel van workshops, en moedigt MSM aan om deel te nemen aan online naar offline (O2O) activiteiten voor het gebruik van hiv-preventie en zorg.

ALGO Stichting is verbonden met een netwerk van klinieken in Azië die hiv-tests en zorg- en ondersteuningsdiensten aanbieden aan mensen met hiv / aids.

Laatst geupdate op: 15-Sep-2023

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel