Gay Bangkok Tours

Gay Bangkok Tours

Onze verzameling van de beste gay-populaire, cultuur-, geschiedenis- en architecturale tours in Bangkok. Bekijk de ongelooflijke cultuur van de stad, inclusief de tempels, de streetfoodscene, de ladyboys en het bruisende nachtleven.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Gay Bangkok Tours en ervaringen

Bangkok staat bekend om zijn Gay-uitgaansleven en ook om zijn nogal spectaculaire cabaretshows, een must voor elk bezoek aan Bangkok.

Gayvriendelijke rondleidingen en ervaringen in Bangkok

Blader door onze zorgvuldig geselecteerde selectie Gayvriendelijke tours en ervaringen in Bangkok van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat uw tour begint.

Gayvriendelijke touroperators

Exclusive: 10% Discount on First Day of Tour

Siam Roads biedt een persoonlijke gids voor Gayreizigers. Hun lokale metgezellen / gidsen zullen u helpen het meeste uit uw vakanties / vakanties als Gayreiziger te halen.

De service werd in 2015 gelanceerd in Bangkok en is nu beschikbaar in veel bestemmingen in Azië, waaronder Bali, Manilla, Cambodja, Myanmar, Vietnam, Pattaya, enz. - Bezoek hun website voor details, foto's en om te reserveren.

 

Bijgewerkt: 11-sep-2019
weekdag: 06:00 - 02:00
weekend: 06:00 - 02:00 uur

3.9
Publieksbeoordeling

Vanaf 59 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.