Gay Bogota · Luxe hotels

Gay Bogota · Luxe hotels

Onze top luxe hotels voor Gayreizigers in Bogota.

Bogota

Hieronder vindt u onze beste luxe hotels in Bogota voor Gayseksuele reizigers.

Voor meer keuzes, zoek in alle hotels in Bogota.

Gay Bogota · Luxe hotels

Sofitel Bogota Victoria Regia
Locatie Icoon

Carrera 13 85-80,, Bogota

Toon op kaart
Waarom dit hotel? Goede locatie. Dicht bij het gay-nachtleven.

Het Sofitel is het eerste luxe hotel van Colombia, gelegen in de chique wijk El Retiro, op korte loopafstand van de Gayscene in Chapinero. Veel bars en winkels vind je op een kwartiertje lopen in Parque 93.

De kamer is ontworpen door de gevierde architect Miguel Soto. De meubels van Hermes en Lavin zijn een leuke touch - ideaal voor luxe reizigers.

Tot de eetgelegenheden van Sofitel Bogota Victoria Regia behoren Basilic, een Franse bistro en een loungebar. Een grote verscheidenheid aan restaurants en uitgaansgelegenheden voor Gay's zijn ook te vinden in de lokale buurt.

Voordelen:
Bar
Fitnessruimte
Massage
Restaurant
spa
W Bogota Hotel
Locatie Icoon

Avenida Carrera 9, #115 - 30,, Bogota

Toon op kaart
Waarom dit hotel? Ongelooflijk chique. Top luxe keuze, goddelijk meubilair.
De W Bogotá is moeiteloos chic en heerlijk over de top. Het zou het plezierpaleis van een James Bond-schurk kunnen zijn. De lobby is versierd met goud, net als de badkamers en de bedden hebben zelfs goudleren kussens. De W Hotel-keten is een geweldige keuze voor luxe reizigers die elegantie en excentriciteit waarderen.

Het is gelegen in de wijk Usaquén, voorheen haciënda's en landbouwgrond, nu staat het vol met hoogbouw en trendy restaurants. Het nachtleven van Zona Rosa ligt op 40 minuten rijden, net als de Gaybars van Chapinero.

De legende van El Dorado trok ooit veel onverschrokken Europeanen naar Amerika. Ze hadden heel goed op zoek kunnen zijn naar de W Bogotá.
Voordelen:
conciërge
Fitnessruimte
salon
spa

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.