Boise Gaybars, clubs en hotels

Boise Gaybars, clubs en hotels

Boise is de hoofdstad van de staat Idaho en de thuisbasis van de grootste Gayscene. Je vindt er een Gaybar en een Gayclub.

Boise is een populaire stad met een hoge levensstandaard, mogelijk gemaakt door de lagere kosten van levensonderhoud. Het wordt geprezen als de beste stad voor millennials om in de VS te wonen. Het is de moeite waard om in Boise een auto te huren, aangezien het openbaar vervoer beperkt is.

Hotels in Boise

Boise

Boise heeft geprofiteerd van de sterk stijgende kosten van levensonderhoud die de grootste steden van Amerika hebben ondergaan. Het heeft ook een groeiende tech-scene. Er is genoeg te zien en te doen in Downtown Boise, waaronder veel bars en bewoners die zich richten op de groeiende jongere bevolking.

 

Bekijk tarieven en boek nu

Gayvriendelijke Boise Tours en ervaringen

Blader door onze zorgvuldig geselecteerde selectie Gayvriendelijke tours en ervaringen in Boise van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat uw tour begint.

Gayclubs in Boise

Dit is de belangrijkste Gay-locatie in Boise. Het is de plek om in het weekend de hele nacht te dansen. Je vindt het tussen Idaho en Main Street. Gayclub maar kan ook een gemengd publiek aantrekken.

Kenmerken

club

150 N 8th St #226, Boise

weekdag: do-vr: 4:2-XNUMX:XNUMX
weekend: za-zo: 4 - 2 uur

Gaybars in Boise

Neurolux is een Gayvriendelijke duikbar in Boise. Het heeft nogal een hipster-vibe. Indiebands spelen de meeste avonden. Het is zeven dagen per week geopend tot 2 uur.

Kenmerken

bar

111 N 11th St, Boise

weekdag: ma-vr: 12 - 2 uur
weekend: za-zo: 12 - 2 uur

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.