Gaygids en hotels in Bolivia

Gaygids en hotels in Bolivia

Bolivia heeft het allemaal; met sneeuw bedekte bergen, jungles en honderden cultureel rijke steden. Er is ook een groeiende Gayscene in het land.

Bolivia is een land in Zuid-Amerika met een opkomende toeristenmarkt. Het machtige Andesgebergte doemt op over het land. Het heeft een omvangrijke inheemse bevolking. Bolivia werd in 1824 onafhankelijk van de Spaanse kroon. Het wordt beschouwd als het meest geïsoleerde land in Zuid-Amerika. Toeristen moeten voorzichtig zijn wanneer ze in Bolivia reizen, aangezien de misdaadcijfers hoog zijn.

Hotels in Bolivia

zout, meer, bolivia

Sucre is de hoofdstad van Bolivia. Raadpleeg het advies van de lokale overheid voordat je een reis naar Bolivia boekt. Het is nogal een conservatief land, dus de Gayscene is discreet.

 

Bekijk tarieven en boek nu

Zie en doe het allemaal tijdens deze avontuurlijke, verpakte en volledig begeleide tour die wordt gemaakt door Gayreizigers over de hele wereld. 5-sterrenhotels en vervoer over land zijn inbegrepen.

Deze tour wordt verzorgd door Charlie de Reiziger.

Kenmerken

luxe tour, hotel, vervoer over land, Gay / lgbtq+ vriendelijk


Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.