Gay Boracay · Bars en clubs

Gay Boracay · Bars en clubs

Boracay heeft een levendig nachtleven waar de meeste bars een zeer gemengd, divers publiek trekken. Enkele van de meest Gay-populaire locaties bevinden zich rond D'Mall op Station 2.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Populaire nachtclub, restaurant, bar en feestlocatie. Gerund door hetzelfde team achter Manila's populairste superclubs (Encore, Manor en Republiq), is EPIC de plek om te zien en gezien te worden in Boracay!

De locatie aan het strand van EPIC biedt een ontspannen sfeer en een fantastisch uitzicht op White Beach. Het restaurant serveert een uitgebreid menu met Aziatische en westerse gerechten. 'S Nachts verandert de locatie in een club met dansvloer in de open lucht en een aantal van de beste lokale en internationale DJ's.

EPIC organiseert de grootste zomerfeesten op het eiland. Het publiek is gemengd, met enkele Gay's. De dekking is inclusief twee drankjes. Gelegen aan het strand van D'Mall, Station 2.

Eigenschappen

bar, muziek, dans, restaurant

Bijgewerkt: 30-mrt-2020

D’Mall beachfront, Station 2, Boracay

weekdag: 11:00 - 03:00
weekend: 11:00 - 03:00 uur

2.9
Publieksbeoordeling

Vanaf 53 stemmen Stemmen

blijvend GESLOTEN.

De enige Gayclub op het eiland Boracay (geopend in september 2017). Club GOLD biedt elke avond fantastische dragshows om 10 uur, 12 uur, 2 uur.

Gelegen in D'mall in Station 2, tegenover Feliz Hotel (naast Boracay Bamboo Shades en Eastwest Bank ATM).

Bijgewerkt: 21-nov-2019

D'Mall, Station 2, Boracay


5.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 60 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.