Gay Bournemouth-bars en hotels

Gay Bournemouth-bars en hotels

Bournemouth is een kustplaats aan de zuidkust van Engeland. Het heeft een kleine Gayscene.

Hotels in Bournemouth

Bournemouth is de grootste stad in Dorset. Het is een badplaats met veel hotels en XNUMX kilometer strand. Het is populair voor dagtochten in de zomer.

Bournemouth

Bekijk tarieven en boek nu

Gaybars Bournemouth

DYMK is elke dag geopend vanaf 4 uur. Het is een goede plek voor een cocktail. U kunt een drankje drinken op het verwarmde terras of binnen op een bank. Dj's vinden 's avonds plaats. In het weekend is het geopend tot 3 uur. DYMK is de plek voor een gay-avondje uit in Bournemouth.

Kenmerken

bar, club

31 Poole Hill, Bournemouth

weekdag: ma-vr: 4 - 1 uur
weekend: za-zo: 4 - 3 uur

Flirt Cafe Bar in the Triangle is een relaxte bar en café in Bournemouth. Op het terras kunt u wat eten. Het is iets van een creatieve hub. Er zijn regelmatig poëzie-evenementen en livemuziek.

Kenmerken

bar

21 The Triangle, Bournemouth


Gaysauna's Bournemouth

The Sauna Bar, gelegen in de Bournemouth Triangle, is een populaire plek voor Gayseksuele mannen om te flirten en te spelen. U kunt ter plaatse een massage reserveren of u kunt samen met andere sociale mannen genieten van de sauna, het stoombad en de hot tub.

Kenmerken

bar, massage, sauna, hot tug, alleen voor volwassenen

140 Commercial Rd, Bournemouth


Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.