Brighton · Gay-pensions en B & B's

Brighton · Gay-pensions en B & B's

Hier is onze selectie van de beste door Gay's of door Gay's beheerde bed & breakfasts, pensions en boetiekherbergen die Brighton te bieden heeft.

eigenaar beschrijving: Westbeach Properties, gelegen in Brighton and Hove, het Gay-centrum van het VK, biedt Gayvriendelijke vakantieverblijven voor korte en lange termijn. Van boetiekwoningen in het bruisende stadscentrum tot rustige strandhuisjes, Kim White en haar team zorgen ervoor dat je het perfecte pand hebt.

Neem dan contact op via e-mail of bel voor vragen, of kom langs op kantoor in Hove.

 

Functies

vakantie verkoop en verhuur, ontspannen, centraal, uitzicht op zee

Hove

weekdag: 09: 00-17: 30
weekend: 09: 00-16: 00

Waarom dit hotel ?: het originele rock-'n-roll-hotel

eigenaar beschrijving: Het originele rock-'n-roll-boetiekhotel met 19 individueel ingerichte themakamers. Alles, van spiegelplafonds, luxueuze interieurs, spabaden en zelfs een jukebox, bij Hotel Pelirocco vindt u zeker de kamer voor u.

Dit vriendelijke en ontspannen hotel is perfect gelegen op korte loopafstand van de beroemde Brighton Pier en de populaire Gaybars en clubs van Kemp Town. Het zal ervoor zorgen dat uw bezoek aan Brighton onvergetelijk wordt.

Neem contact op met het hotel als u een massage op uw kamer of zelfs een Koibito-liefdesmand wilt regelen, zodat u de perfecte wilde nacht kunt creëren in de privacy van uw hotelkamer. U kunt ook een Boudoir-fotoshoot op uw kamer regelen. Wat is een betere manier om uw bezoek te herinneren!

Functies

bar, muziek, livemuziek, restaurant, massage in huis, boudoirfotoshoot, laat uitchecken


Misterbandb verblijf 728x90 en1

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.