Colorado Springs Gaybars, clubs en hotels

Colorado Springs Gaybars, clubs en hotels

Colorado Springs is de op een na grootste stad van Colorado. Het heeft een kleine Gayscene rond een paar locaties.

Colorado Springs wordt omgeven door de Rocky Mountains. Je vindt veel dramatische landschappen rondom de stad. Probeer de wandelpaden en ontdek enkele van de opvallende rotsformaties die uniek zijn voor dit deel van Colorado.

Hotels in Colorado Springs

Colorado Springs

Bezoek de Garden of the Gods om enkele van de meest opvallende rotsformaties van Colorado en uitzicht op de Rocky Mountains te zien. De gebieden met uitzonderlijke natuurlijke schoonheid maken Colorado Springs tot een geweldige bestemming om te verkennen.

 

Bekijk tarieven en boek nu

Gayvriendelijke Colorado Springs-rondleidingen en -ervaringen

Blader door onze zorgvuldig geselecteerde selectie Gayvriendelijke reizen en ervaringen in Colorado Springs van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat uw tour begint.

Gaybars in Colorado Springs

ICONS is een Gaypianobar in Colorado Springs. De bar wordt gerund door John Wolf en Josh Franklin, partners in zaken en leven. Je vindt portretten van Gay-PICTOGRAMMEN aan de muren.

Kenmerken

bar

3 E Bijou St, Colorado Springs

weekdag: ma: gesloten di-vr: 4u-11u
weekend: za-zo: 11-11 uur

Gayclubs in Colorado Springs

Club Q is de enige Gayclub in Colorado Springs. Het heeft een podium, een bar, een dansvloer, een terras en een biljartgedeelte. Bekijk de dragshows.

Kenmerken

club

3430 N Academy Blvd, Colorado Springs

weekdag: 4u - laat (maandag gesloten)
weekend: 4:XNUMX - laat

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.