Darien Gay Gids en Hotels

Darien Gay Gids en Hotels

Darien is een kleine stad aan de kust van Georgia, tussen Savannah en Jacksonville.

Darien, in 1736 opgericht als een haven aan de Altamaha-rivier door Schotse Hooglanders, heeft een lange krijgstraditie. Darien heeft tal van rivieren, estuaria, eilanden, stranden en natuurlijke habitats om te verkennen, evenals locaties uit de geschiedenis van de burgeroorlog, zoals Fort King George, Ashantilly en de Old Jail. Er is ook een mooie selectie van restaurants die lokale gerechten serveren.

 

Darien Hotels

Waarom dit hotel?: Zonnedek voor kleding optioneel. Prachtig uitzicht op de zee-eilanden van Georgië.

Camp Nina is een LGBTQ+-vriendelijk en kleding-optioneel blokhut aan de zeekust van Darien, Georgia, VS. Deze lodge ligt tussen Savannah en Jacksonville en biedt twee privékamers voor 2-3 personen.

Elke gezellige slaapkamer is voorzien van airconditioning en verwarming, evenals stoelen en een dressoir met een spiegel. Gasten kunnen gebruikmaken van de gedeelde badkamer, woonkamer, eetkamer en een volledig uitgeruste keuken, evenals een wasruimte.

Het zonnedek waar kleding optioneel is, is voorzien van een privacyscherm, ligstoelen en een parasoltafel met stoelen. Geniet van het geweldige uitzicht op de offshore-zee-eilanden van Georgië, zoutwaterrivieren en kreken, en kijk naar passerende veerboten, jachten en garnalenboten.

Gasten hebben ook de mogelijkheid om in Camp Nina te dineren met gefrituurde zeevruchten, low country cook, of steak met een optioneel BYOL-cocktailuurtje, of een van de nabijgelegen visrestaurants aan het water.

Camp Nina is eigendom van en wordt beheerd door de Gayvriendelijke gastheer en nudist Jim Morrison, die ook rondleidingen biedt over het eiland Sapelo en de historische wijk Darien. Fietsen zijn beschikbaar voor de gasten, evenals kajaks en kano's. Woonwegen met weinig verkeer naar nabijgelegen eilanden zijn geschikt om te wandelen, joggen of fietsen.

Voor reserveringen, tarieven en vragen, bel Jim, bezoek de website of mail [email protected].

Kenmerken

gedeelde badkamer, keuken, parking, airconditioning, verwarming, niet roken binnen, zonneterras, gratis wifi, kleding optioneel, wasserette, dineren, eilandtours

1995 Seabreeze Dr. SE, Darien


Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.