Des Moines Gaybars, clubs en hotels

Des Moines Gaybars, clubs en hotels

Des Moines is de hoofdstad van de staat Iowa en de thuisbasis van de grootste Gayscene.

Des Moines is een van de snelst groeiende steden in het middenwesten. Er zijn tal van paden door de stad om te verkennen. In East Village vind je tal van bars, restaurants en de Gayscene.

Hotels in Des Moines

Des Moines

Des Moines werd aanvankelijk opgericht als een fort. De stad ligt direct aan de Des Moines-rivier en in de 'Corn Belt'. Het is een moderne stad met veel hotels om uit te kiezen.

 

Bekijk tarieven en boek nu

Gayvriendelijke Des Moines-rondleidingen en -ervaringen

Blader door onze zorgvuldig geselecteerde selectie Gayvriendelijke tours en ervaringen in Des Moines van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat uw tour begint.

Gaybars in De Moines

The Blazing Saddle is de langstlopende Gaybar in De Moines. Het is geprezen als de Gay "Cheers". "Never a Cover and Always a Double" is het motto van de bar. Bob "Mongo" Eikleberry opende het zadel in oktober 1983. Het is een belangrijk onderdeel van het historische East Village in Des Moines.

Kenmerken

bar

416 E 5th Street, Des Moines

weekdag: ma-vr: 2-1 uur
weekend: za-zo: 2-1 uur

Gayclubs in De Moines

The Garden Nightclub is verhuisd naar een nieuwe locatie in Des Moines East Village. De tuin is een goede plek om je te mengen. Het won drie onderscheidingen in de Best of Des Moines-prijzen 2021:

-Beste lokale nachtclub
-Beste plek om een ​​vrijgezellenfeest te organiseren
-Beste Drag King: Jack Frost

Kenmerken

club

525 E Grand Ave, Des Moines


Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.