Dominicaanse Republiek Gaybars, clubs en hotels

Dominicaanse Republiek Gaybars, clubs en hotels

De Dominicaanse Republiek is een Caribisch land met een van de betere Gayscènes in de regio.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

De Dominicaanse Republiek is een populaire vakantiebestemming. Het heeft veel hotels en charmante stranden om te verkennen. In de Dominicaanse Republiek vind je een paar Gaybars om te ontdekken.

Dominicaanse Republiek Hotels

Dominicaanse Republiek

Dominicaanse Republiek is een soevereine staat, maar heeft sterke banden met de VS. Het beslaat het oostelijke deel van Hispaniola - Haïti neemt het westelijke deel in. Er zijn regenwouden en koloniale steden om te verkennen.

 

Bekijk tarieven en boek nu

Gayvriendelijke Dominicaanse Republiek Tours en ervaringen

Blader door onze zorgvuldig geselecteerde selectie Gayvriendelijke tours en ervaringen in Dominicaanse Republiek van onze partners met gratis annulering 24 uur voordat uw tour begint.

Gaybars in Dominicaanse Republiek

Fogoo Lounge Disco, een van de beste Gaybars in Santo Domingo, speelt diepe clubbas en is populair bij zowel de lokale bevolking als toeristen.

Fogoo organiseert regelmatig dragshows en evenementen die grote menigten van de LGBT-gemeenschap aantrekken. Deze bar heeft de neiging om 's avonds drukker te worden, waardoor Fogoo een geweldige plek is om je avond af te sluiten.

Functies

bar, muziek, dans, live muziek

Bijgewerkt: 03-mrt-2021

arz. nouel 307 zona colonial, Santo Domingo


Deze populaire Gaybar bevindt zich in de koloniale zone van Santo Domingo in de Dominicaanse Republiek.

G Lounge organiseert regelmatig dragshows die een groot divers publiek trekken dat naar beneden komt om te genieten van de geweldige drankprijzen en fantastische shows.

Functies

bar, muziek, dans, live muziek, drag-show

Bijgewerkt: 03-mrt-2021

Arzobispo Nouel #305, Zona Colonial 01001 , Santo Domingo

weekdag: ma - wo: gesloten
weekend: do - zo: 21:00 - 04:00 uur

Deze intieme Gaybar bevindt zich in Santo Domingo, op slechts een steenworp afstand van Calle El Conde. Ondanks zijn grootte is deze bar altijd levendig en beschikt hij over een mooi dakterras.

De EseDeKu-bar is populair bij lokale professionals en toeristen die op zoek zijn naar een leuke avond met popmuziek en goed gezelschap.

Functies

bar, muziek, dans

Bijgewerkt: 03-mrt-2021

Las Mercedes #341, Santo Domingo


3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 58 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.