Gay Eichstätt Hotels en informatie

Gay Eichstätt Hotels en informatie

Eichstätt is een kleine stad in de Duitse regio Beieren. Het is een heel opvallende, heel Beierse stad.

De nobele bisschoppen van Eichstätt hebben een groot deel van haar geschiedenis over de stad geregeerd. Bezoek het barokke plein en het paleis Residenzplatz. U kunt ook een bezoek brengen aan kasteel Willibaldsburg.

Hotels in Eichstätt

Eichstätt

Eichstätt heeft ongeveer 14,100 inwoners. Er zijn tal van uitstekende hotels om uit te kiezen, waaronder veel in historische gebouwen. Eichstätt is een geweldige plek om te verkennen als je geïnteresseerd bent in de geschiedenis van de Oude Wereld. Het is typisch Europees.

 

Bekijk tarieven en boek nu

IBB Hotel Altmühltal is een onlangs geopend 4-sterrenhotel in de Beierse stad Eichstätt. Het hotel is een unieke mix van Italiaanse flair en Scandinavisch minimalisme, terwijl het te allen tijde trouw blijft aan de Beierse traditie.

Het hotel wordt omgeven door de pittoreske en idyllische rivier de Altmühl en biedt een schilderachtig uitzicht vanuit alle kamers. U bevindt zich in het stadscentrum, met winkels en uitgaansgelegenheden op korte loopafstand. Het hotel heeft een eigen restaurant en er is ook roomservice beschikbaar.

Het pand is LGBT-vriendelijk, net als de prioriteit van de IBB Hotel Collection.

dichtstbijzijnde station: Eichstätt Stadt

Functies

bar, restaurant, gratis wifi, parking, huisdieren toegestaan, airconditioning, fitnessruimte, sauna, rookvrij

Franz-Xaver-Platz 1, Eichstätt


Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.